WEERDSINGEL W.Z. 18C

Tegen het centrum en aan de stadssingel gelegen gave, loft-achtige benedenwoning met souterrain, patio in een mooi, volledig in stijl gerenoveerd herenhuis. Het appartement ligt in een prachtig en statig herenhuis (1900) dat in 2006 is herontwikkeld naar appartementen (15).

Weerdsingel W.Z. 18C: een appartement dat je moet zien! Modern, opvallend licht, bijzondere indeling, eigen buitenruimte en een te ontwikkelen gemeenschappelijke stadstuin. En dat allen tegen het centrum aan met goede uitvalswegen. De benedenwoning beschikt over een bijzondere indeling waarbij de indeling het meest doet denken aan een loft. Doordat het appartement in het achterhuis is gelegen heb je het gevoel in een hofje te staan. Via de gemeenschappelijke gang kom je in het achterhuis waarbij de voormalige ‘zitkamer’ is uitgebreid met volledig nieuwe woondelen. In het appartement kom je binnen in de living. Ruim en licht! Wij komen niet vaak dit soort woningen tegen met deze hoeveelheid aan lichtinval. “Licht en hoogte maakt ruimte”. De grote raampartijen in de gevel samen met de raampartijen in de patio zorgen voor fijn licht. De open keuken is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur. De ‘ruimte’ tussen de living en de zitkamer is groot genoeg om bijvoorbeeld een werkhoek te creëren. De verschillende ruimtes zijn mooi in balans. 

De patio is bereikbaar via de openslaande deuren vanuit de keuken, maar ook via de loopdeur in de zitkamer. De zitkamer is zo ontworpen dat je hier ook een slaapkamer van kan maken. In het souterrain kom je de slaapkamer tegen. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel en volledig betegeld. De toiletruimte is separaat uitgevoerd en de wasmachine-/drogeropstelling is weggewerkt achter een kastenwand. Het appartement maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaars met 15 appartementen. De Vereniging van Eigenaars zorgt voor het beheer en het onderhoud van het gebouw. Dankzij de locatie, ruimte en de indeling is het appartement geschikt voor een breed publiek.

Het appartement is gunstig en centraal gelegen tegen het centrum aan. Binnen een aantal minuten lopen ben je bij ieder restaurant of café in de stad. Het altijd levendige Griftpark ligt op wandelafstand. De universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2, A27 en A12) zijn goed bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Busverbindingen zijn in de buurt en binnen 10 minuten lopen sta je op het Centraal Station.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
WEERDSINGEL W.Z. 18C

WIJK
CENTRUM/PIJLSWEERD

VRAAGPRIJS
€ 325.000,- k.k.

BOUWJAAR
1900 (GESPLITST IN 2006)

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
67 M2

PATIO
± 11 M2

INHOUD
242 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 165,00 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30282410

VERWARMING
STADSVERWARMING

WARM WATER
CENTRALE VOORZIENING

KADASTER
LAUWERECHT / C / 8619 A18

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Tegen het centrum en aan de stadssingel gelegen gave, loft-achtige benedenwoning met souterrain, patio in een mooi, volledig in stijl gerenoveerd herenhuis. 

Het appartement ligt in een prachtig en statig herenhuis (1900) dat in 2006 is herontwikkeld naar appartementen (15).


Weerdsingel W.Z. 18C
€ 325.000,- k.k. 

IN DE BUURT!

Pijlsweerd ligt tegen het centrum aan en is gebouwd op het terrein waar ooit het klooster Bethlehem lag. Pijlsweerd was van oudsher een gebied met veel hoveniers en kwekers. Straatnamen als Hoveniersstraat en Warmoesstraat herinneren daar nog aan. In de twintigste eeuw kreeg Pijlsweerd stedelijke bebouwing. De hoveniers vertrokken. Sinds 1863 werd het gebied doorsneden door de spoorlijn Utrecht-Zwolle, waardoor er overwegen moesten worden aangelegd. Bij de verhoging van de spoorbaan in 1938 verdwenen de overwegen en waren de twee delen van Pijlsweerd van elkaar gescheiden.

Binnen een aantal minuten lopen ben je bij ieder restaurant of café in de stad. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Het altijd levendige Griftpark ligt op wandelafstand. De universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Busverbindingen zijn in de buurt en binnen 10 minuten lopen sta je op het Centraal Station.

Foto’s


Plattegronden