WAGENINGSEBERG 12

Aan de rand van de groene en gewilde wijk Lunetten, tegen de populaire wijk Hoograven gelegen licht en ruim 4-kamer hoekappartement met een ruim en zonnig terras en handige, eigen berging. Direct tegenover het appartement ligt het mooie Beatrixpark en rondom het appartement ook veel groen.

De Wageningseberg 12: een ruim en licht hoekappartement gelegen in het laatste en rustigere blok, in het onder architectuur gebouwde appartementencomplex ‘Ravelijn’. Een bijzonder vormgegeven en groot appartementencomplex. Het appartement is slim en praktisch ingedeeld en dankzij de raampartijen en hoekligging opvallend licht. De lichtinval moet je komen ervaren. Op het gebied van comfort beschikt de woning over isolatie, dubbel glas en een eigen C.V.-installatie (merk Remeha). Het appartement heeft een energielabel B. De slimme indeling, de hoekligging met uitzicht op het Beatrixpark, de ruime woonkamer met toegang naar ruime en zonnige terras, de drie ruime (slaap)kamers, de hoeveelheid lichtinval en verzorgde afwerking maken het geheel compleet.

We nemen je graag mee door de appartement; via de bordestrap kom je binnen in de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en belplateau. Vanuit de centrale, afgesloten hal kun je via de lift en het trappenhuis naar de bergingen en appartementen. Het appartement ligt op de eerste verdieping aan het einde van de galerij. Je komt binnen in een ruime entree/gang waarvandaan alle ruimtes bereikbaar zijn. Een praktische en slimme indeling. De houten vloer die drempelloos de kamers ‘inloopt’ valt direct op. De werk-/slaapkamer zit in de ronding van het gebouw waardoor deze kamer een bijzondere vorm heeft. Samen met een groot raampartij en uitzicht op het Beatrixpark maakt dit een fijne werk-/slaapkamer. De tweede slaapkamer is eveneens ruim uitgevoerd en heeft een vaste kast. Het appartement beschikt over een ruime was-/stookruimte; ideaal! De toiletruimte is separaat van de badkamer en beschikt over een fontein. De toiletruimte en badkamer zijn eenvoudig uitgevoerd waarbij de badkamer zijn beste tijd heeft gehad. Dankzij de aanwezigheid van aansluitingen voor een ligbad, inloopdouche en wastafel kun je hier alle kanten op en iets heel gaafs van maken.

De gesloten keuken, makkelijk door te breken naar de woonkamer, is eenvoudig doch netjes uitgevoerd en is voorzien van een fraai, natuurstenen aanrechtblad en achterwand, inbouwapparatuur en veel kastruimte. De woonkamer is de spreekwoordelijke kers op de slagroomtaart. Een ruimte omringd door veel glas met mooie zichtlijnen. De hoekligging van het appartement komt hier perfect tot uiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime en zonnige terras op het west/noordwesten. Zie je het al voor je… zomers heerlijke nagenieten op je eigen terras… De derde slaapkamer is de hoofdslaapkamer waarbij je met gemak een tweepersoonsbed en kasten kwijt kunt.

Het appartement is gelegen in een bijzonder vormgegeven vijf-laags appartementencomplex en bestaat uit 215 woonappartementen en bergingen. Het gebouw is opgeleverd in 1992 en de Vereniging van Eigenaars is actief. De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van het gebouw. In tegenstelling tot andere appartementen in Lunetten is bij dit appartement de erfpachtscanon eeuwigdurend afgekocht! 

Het appartement is gunstig gelegen en grenst aan Hoograven. In ongeveer een kwartier fietsen sta je in hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Ook fiets je in twintig minuten naar de Uithof. Reis je veel met het openbaar vervoer? Lunetten heeft een eigen treinstation en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je kunt hem gemakkelijk kwijt voor de deur (parkeren is gratis) en zit binnen een mum van tijd op de ring. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende winkels in het winkelcentrum van Lunetten. Op fietsafstand ligt o.a. het gave Rotsoord. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje. Iets dichterbij, om de hoek, ligt het Fort Lunet IV (in het Beatrixpark) of het Lunet Werkcafé. Kortom, een fijne en centrale plek om te wonen!

Interesse in dit bijzondere en ruime hoekappartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
WAGENINGSEBERG 12

WIJK
LUNETTEN

VRAAGPRIJS
€ 350.000,- K.K.

BOUWJAAR
1992

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
100 M2

TERRAS
12 M2

LIGGING TERRAS
WEST/NOORDWESTEN

BERGING
4 M2

INHOUD
302 M3

AANTAL KAMERS
4 (3
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
B (GELDIG TOT 31/01/2032)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 213,- PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30271425

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / P / 4479 A100

EIGENDOMSSITUATIE
ERFPACHT (ONBEPAALDE TIJD)

CANON
EEUWIGDUREND AFGEKOCHT

Bekijk de video!

Aan de rand van de groene en gewilde wijk Lunetten, tegen de populaire wijk Hoograven gelegen licht en ruim 4-kamer hoekappartement met een ruim en zonnig terras en handige, eigen berging.

Direct tegenover het appartement ligt het mooie Beatrixpark en rondom het appartement ook veel groen. 


Wageningseberg 12
€ 350.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Lunetten ligt in de zuidoostelijk deel van de stad Utrecht. Lunetten is een structuralistisch stedenbouwkundig experiment uit de jaren 70, waarin inspraak van toekomstige bewoners de leidraad was voor de ontwerpers. De inspraak was uniek voor een woonwijk, omdat het alle schaal-niveaus omvatte; stedenbouwkundige en landschappelijke elementen, gevelpartijen, maar ook de inrichting van de woningen en binnenhoven. Lunetten dankt haar naam aan de in het Beatrixpark aanwezige lunetten: de halvemaanvormige verdedigingswerken die omgeven zijn met water. Deze lunetten op de Houtense Vlakte behoren tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook de Limes, de noordelijke grensweg van het Romeinse Rijk, liep door Lunetten. Deze twee langste Nederlandse monumenten kruisen elkaar in het zuidwesten van de wijk. Ten zuiden en oosten van Lunetten liggen de autosnelwegen A12 en A27, met het Knooppunt Lunetten.

Lunetten is centraal gelegen. Vanuit Lunetten fiets je in ongeveer 15 minuten naar hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Lunetten heeft een eigen treinstation en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende winkels in het winkelcentrum van Lunetten. Op fietsafstand ligt o.a. het steeds populairder wordende Rotsoord. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje. Iets dichterbij, op wandelafstand, ligt het Fort Lunet IV (in het Beatrixpark) of het Lunet Werkcafé. Kortom, een fijne en centrale plek om te wonen! MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Lunetten. Ben je op zoek naar een woning in Lunetten e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden