VAN HOORNEKADE 101

In de geliefde wijk Zuilen gelegen licht en slim ingedeeld 2-kamerappartement met eigen balkon en ruime berging. Leuke en centrale plek om te wonen; op fietsafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Het appartement, voorheen een 4-kamerappartement, is dankzij de grote raampartijen heerlijk licht en slim en praktisch ingedeeld. De voormalige slaapkamers in de keuken en de woonkamer zijn toegevoegd aan de keuken en de woonkamer. Hierdoor is er een woonkeuken gecreëerd en een lichte woonkamer over de gehele breedte. Mocht je nog een extra (slaap)kamer willen, dan zou je de woonkamer weer kunnen afsplitsen en een extra (slaap)kamer aan de voorzijde creëren. De woonkeuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen en bied toegang naar het balkon. Vanaf het balkon heb je voor de wijk opvallend vrij en weids uitzicht. De grote slaapkamer en badkamer bevinden zich ook aan de achterzijde van de woning. Het appartement is op de eerste verdieping gelegen. Je hoeft dus maar één trap op. Op de begane grond heb je een verrassend ruime, eigen berging (10 m2) met uiteraard veel bergruimte en de wasmachine opstelling. Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex en bestaat uit 10 appartementen.

Het appartement is gunstig gelegen. Zo fiets je in ongeveer 10 minuten ( 3 km) naar hartje Utrecht (Neude) met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Zuilen heeft een eigen station en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Met 25 miniuten rijden sta je in Amsterdam Zuid (zonder files). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten en andere winkels op de Amsterdamsestraatweg of bij diverse markten in de buurt en in het centrum. Het gave Werkspoorkwartier met al haar levendigheid en horeca en het mooie Julianapark liggen op loopafstand. Wie in Zuilen woont, ervaart de aantrekkelijkheid van het stadse leven. Maar deze wijk heeft tegelijk de geborgenheid behouden die ze had toen ze nog een dorp was.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
VAN HOORNEKADE 101

WIJK
ZUILEN

VRAAGPRIJS
€ 225.000,- K.K.

BOUWJAAR
1931

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
55 M2

BALKON
4 M2

BERGING
10 M2

INHOUD
181 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

VvE
DEELS DUBBEL GLAS

VvE
SEMI-ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 78,67 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 50294733

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
ZUILEN / C / 3831 A9

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de geliefde wijk Zuilen gelegen licht en slim ingedeeld 2-kamerappartement met eigen balkon en ruime berging.

Leuke en centrale plek om te wonen; op fietsafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.


Van Hoornekade 101
€ 225.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Zuilen wordt gezien als een van de leukere wijken van de stad Utrecht met een mix aan bebouwing en bewoners. De grote afwisseling in type straten geven de wijk een dorps karakter met het voordeel zo in de binnenstad te zijn. De centrale ligging, de leuke tentjes (het Werkspoorcafé, het Werkspoorkathedraal, The Colour Kitchen, de Kleine Baron, Fort de Klop) en het nieuwe Werkspoorkwartier maken Zuilen een geliefde wijk onder starters.

Even wat geschiedenis; Zuilen vormde tot 1954 samen met o.a. het dorp Oud-Zuilen de zelfstandige gemeente Zuilen. De huidige wijk Zuilen ontstond aan het begin van de twintigste eeuw door uitbreiding van het oude dorp ten behoeve van arbeiders van de bedrijven Werkspoor en Demka die zich aan het Amsterdam-Rijnkanaal vestigden. De monumentale ‘As van Berlage’ en de Amsterdamsestraatweg zijn zeer bepalend voor de ruimtelijke structuur van de wijk.

Zuilen wordt getypeerd door arbeiderswoningen uit de jaren 1910 tot en met 1935 en veel beneden-/bovenwoningen uit de jaren ‘30 bouwperiode. Zuilen wordt enerzijds begrensd door de rivier Vecht en het spoor, door het Amsterdam-Rijnkanaal, de Marnixlaan, en de gemeentegrens aan de noordkant. Een deel van de wijk Zuilen is een beschermd stadsgezicht. Zuilen is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation! Fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 5 minuten op de ringweg. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Zuilen. Ben je op zoek naar een woning in Zuilen e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden