VAN EYSINGALAAN 341

Op nog geen 5 minuten fietsen van het centrum gelegen licht en modern 2-kamerappartement met balkon, ruime, eigen berging en gemeenschappelijke binnentuin!

Van Eysingalaan 341: een modern en licht 2-kamerappartement met een leuke indeling. Het appartement is namelijk in de breedte gebouwd waardoor je in de woonkamer aan beide kanten ramen hebt. Dit zorgt ervoor dat het appartement opvallend licht is. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex dat drie woonverdiepingen telt. Vanuit de gemeenschappelijke entree/hal heb je toegang tot de bergingen (onderbouw) of via het trappenhuis toegang naar de (portiek)appartementen. Dankzij de ruimte en de indeling is het appartement zeer geschikt voor starters.

Via de ruime entree/gang heb je toegang tot de moderne, semi-open keuken met inbouwapparatuur. Het balkon is ook toegankelijk via de entree/gang. Is het balkon te klein voor je, dan loop je naar de fraai aangelegde, afgesloten binnentuin waar voldoende bankjes staan en je heerlijk kunt verdwalen in een goed boek. De moderne toiletruimte en de separate was-/stookruimte (vaste kast) zijn ook voorbeelden van de courante indeling van dit appartement. De moderne badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer en is uitgevoerd in een en-suite opstelling. Heel gaaf gedaan! Dankzij de vorm, de positionering van de ramen en het lichtinval biedt de ruime woonkamer volop mogelijkheden om je meubels naar eigen inzicht neer te zetten. Eigen C.V. samen met grotendeels dubbel glas maakt het een comfortabel appartement. De ruime en lichte woonkamer, de vorm van het appartement, de slimme indeling en de moderne afwerking maken het geheel compleet. Het appartement is gelegen in een appartementencomplex dat in 1960 is gebouwd.

Het appartement is gunstig en centraal gelegen. Zo ben je binnen een aantal fietsminuten bij ieder restaurant of café in de stad. Het altijd levendige Park Transwijk, waar diverse festivals worden georganiseerd, ligt op loopafstand. Ook de universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij het op loopafstand gelegen groot winkelcentrum Nova of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dankzij de tram- en busverbinding is het centrum ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Met de sneltram ben je binnen een aantal minuten bij het Centraal Station en in de binnenstad van Utrecht.

Als eigenaar van dit appartement ben je lid van een actieve ‘Vereniging van Eigenaars’. De ‘Vereniging van Eigenaars’ zorgt voor het beheer en het onderhoud van het complex. Volop gemak!  

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
VAN EYSINGALAAN 341

WIJK
TRANSWIJK

VRAAGPRIJS
€ 189.500,- K.K.

BOUWJAAR
1960

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
50 M2

BALKON
2 M2

BERGING
8 M2

INHOUD
165 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

ISOLATIE
DEELS DUBBEL GLAS

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 97,66 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30259909

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / S / 1350 A15 & A78

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Op nog geen 5 minuten fietsen van het centrum gelegen licht en modern 2-kamerappartement met balkon, ruime, eigen berging en gemeenschappelijke binnentuin!

Centrale plek om te wonen; op fietsafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.


Van Eysingalaan 341
€ 189.500,- K.K. 

IN DE BUURT!

Transwijk wordt gezien als een van de leukere wijken onder starters in de stad Utrecht. Betaalbaar en centraal! Transwijk grenst aan het centrum en wordt omgrensd door o.a. het Merwedekanaal. Midden in de wijk ligt een van de grootste stadsparken van Utrecht, Park Transwijk. Park Transwijk is een groot en ruim opgezet park waar regelmatig evenementen en activiteiten worden georganiseerd. Zo is er het jaarlijkse Bevrijdingsfestival en kunnen kinderen elke dag komen knuffelen met de dieren van de stadsboerderij, de Eilandsteede.

Even wat geschiedenis; de naam Transwijk komt van een boerderij die tot halverwege jaren vijftig aan de Wethouder Diemontlaan stond. Voorheen was dit de Galecopperdijk, maar na de aanleg van het Amsterdam-Rijnkanaal werd het gedeelte vanaf hotel Den Hommel tot aan het kanaal omgedoopt in wethouder Diemontlaan (naar een wethouder van de toenmalige gemeente Oudenrijn waartoe het grondgebied behoorde tot het in 1954 werd geannexeerd door Utrecht). Op de hekpalen van de boerderij van de familie De Wit stond de tekst: Trans – Weik.

Vanuit Transwijk ben je binnen een aantal minuten fietsen bij ieder restaurant of café in de stad. Ook de universiteitscampus ‘De Uithof’ is goed met de fiets te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht in het grote winkelcentrum Kanaleneiland of bij de diverse markten in het centrum. Transwijk is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn meerdere tram- en busverbindingen. Met de sneltram ben je binnen een aantal minuten bij het Centraal Station en in de binnenstad van Utrecht.

Foto’s


Plattegronden