SWEDER VAN ZUYLENWEG 102A

In het mooie en groene Zuilen gelegen opvallend licht en slim ingedeeld 2-kamer appartement. Heerlijk centraal met het mooie Julianapark en Burgemeester van Tuyllkade om de hoek en het centrum van Utrecht op nog geen 3 km afstand.

Mooie gevels, de kenmerkende roodgebakken baksteen, erkers en jaren ’30 voordeuren en de fontein op het Plein van Berlage creëren een mooie sfeer in de straat. Een straat met karakter en uitstraling. Sweder van Zuylenweg 102A is een 2-kamer appartement op de eerste verdieping waar indeling, lichtinval en een net afwerkingsniveau op een mooie manier zijn gecombineerd. In 2010 is de voormalige tussenwoning grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar drie appartementen.

We nemen je graag mee door de woning. De stijlkenmerken uit de jaren ’30 en de mooie voorgevel met karakteristiek metselwerk vallen direct op. Je komt binnen in een gemeenschappelijke entree/hal waarvandaan de drie appartementen bereikbaar zijn. Op de eerste verdieping kom je binnen in de lichte en sfeervolle woonkamer met semi-open keuken. Dankzij de vorm van de woonkamer kun je hier gemakkelijk je meubels kwijt. De lichtinval, de houten vloer en de gestucte wanden en plafonds geven een fijne en huiselijke sfeer. De semi-open keuken is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer is toegankelijk via een schuifdeur en beschikt over een schuifpui/Frans balkon. Vanuit de slaapkamer kijk je mooi uit op de tuinen van de Burgemeester van Tuyllkade en de Balderikstraat dankzij de ligging in de straat en het voordeel van de eerste verdieping. De ruime badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een zwevend toilet. Daarnaast is in deze ruimte een wasmachine-opstelling en eigen C.V.-opstelling aanwezig. De badkamer beschikt ook over een raam. 

Het appartement is ontstaan bij splitsing in 2010 en beschikt over energielabel C met o.a. dubbel glas. Het appartement maakt deel uit van een kleine VvE met drie appartementen. De VvE zorgt voor het beheer en het onderhoud van het pand. De servicekosten bedragen € 225,00 per maand. De servicekosten zijn inclusief een voorschot voor gas, water, elektra, onderhoud en opstalverzekering.

Het appartement is centraal en gunstig gelegen. Zo fiets je in ruim tien minuten naar hartje Utrecht (Neude) met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Een ideale ligging met op wandelafstand het mooie Julianapark. Het nabijgelegen Cartesiusgebied is volop in ontwikkeling en ook qua horeca en cultureel leven is dit deel van Utrecht steeds meer een hotspot aan het worden. Naast al die stadse gemakken heb je hier ook het voordeel dat je in mum van tijd buiten in het groen bent: hardlopen langs de Vecht of wandelen bij Slot Zuylen.

Reis je veel met het openbaar vervoer? Zuilen heeft een eigen station. Daarnaast zijn op loopafstand diverse busverbindingen waarmee je elke 7 minuten naar de stad of het station reist. Utrecht Centraal is op nog geen 3 km afstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten, winkels of bij diverse markten in de buurt en in het centrum.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
SWEDER VAN ZUYLENWEG 102A

WIJK
ZUILEN

VRAAGPRIJS
€ 239.500,- K.K.

BOUWJAAR
1931 (GESPLITST IN 2010)

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
33 M2

INHOUD
101 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER-, SPOUW- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
C (GELDIG TOT 04/12/2030)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 225,00 PER MAAND INCL. VOORSCHOT VOOR G/W/L, ONDERHOUD EN OPSTALVERZEKERING

KVK
JA, 50923951

VERWARMING
HR C.V.-KETEL

WARM WATER
HR C.V.-KETEL

KADASTER
ZUILEN / C / 5336 A2

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In het mooie en groene Zuilen gelegen opvallend licht en slim ingedeeld 2-kamer appartement.

Heerlijk centraal met het mooie Julianapark en Burgemeester van Tuyllkade om de hoek en het centrum van Utrecht op nog geen 3 km afstand. 


Sweder van Zuylenweg 102A
€ 239.500,- K.K. 

IN DE BUURT!

Zuilen wordt gezien als een van de leukere wijken van de stad Utrecht met een mix aan bebouwing en bewoners. De grote afwisseling in type straten geven de wijk een dorps karakter met het voordeel zo in de binnenstad te zijn. De centrale ligging, de leuke tentjes (het Werkspoorcafé, het Werkspoorkathedraal, The Colour Kitchen, de Kleine Baron, Fort de Klop) en het nieuwe Werkspoorkwartier maken Zuilen een geliefde wijk onder starters.

Even wat geschiedenis; Zuilen vormde tot 1954 samen met o.a. het dorp Oud-Zuilen de zelfstandige gemeente Zuilen. De huidige wijk Zuilen ontstond aan het begin van de twintigste eeuw door uitbreiding van het oude dorp ten behoeve van arbeiders van de bedrijven Werkspoor en Demka die zich aan het Amsterdam-Rijnkanaal vestigden. De monumentale ‘As van Berlage’ en de Amsterdamsestraatweg zijn zeer bepalend voor de ruimtelijke structuur van de wijk.

Zuilen wordt getypeerd door arbeiderswoningen uit de jaren 1910 tot en met 1935 en veel beneden-/bovenwoningen uit de jaren ‘30. Zuilen wordt enerzijds begrensd door de rivier Vecht en het spoor, door het Amsterdam-Rijnkanaal, de Marnixlaan, en de gemeentegrens aan de noordkant. Een deel van de wijk Zuilen is een beschermd stadsgezicht. Zuilen is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation! Fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 5 minuten op de ringweg. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Zuilen. Ben je op zoek naar een woning in Zuilen e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden