SINGELSTRAAT 24

Tegen het centrum aan gelegen gave, stijlvolle eindwoning met ruim dakterras, volledig in stijl gerenoveerd. Gelegen in de mooie en gewilde Singelstraat die zich kenmerkt door verschillende bouwstijlen, mooie gevels en veel historie.

De Singelstraat 24: een woning die je moet zien! Modern, opvallend licht, stijlvol, slim ingericht, uitgebouwd en een heerlijk terras op het zuidwesten. En dat alles tegen het centrum aan met goede uitvalswegen. De woning beschikt over een praktische indeling waarbij op de begane grond de luxueuze keuken op een gave manier is verbonden met de woonkamer. Naast alle inbouwapparatuur in de keuken is ook de wasmachine-/drogeropstelling op een mooie manier ingebouwd in de keuken. Op de eerste verdieping is aan de achterzijde een slimme werkplek gecreëerd en aan de voorzijde de slaapkamer. Het zonnige dakterras is toegankelijk vanuit de overloop. Aan bergruimte is ook gedacht, op de begane grond heb je een ruime bergkast onder de trap en vanuit de slaapkamer is de bergzolder toegankelijk via een vlizotrap. 

Het bijzondere aan deze woning zijn de stijlvolle kleurkeuzes die gemaakt zijn. Vaak voelt het eng om je huis in kleur te dopen, maar waarom eigenlijk? Kleuren maken van een huis een thuis en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer. Stijl, sfeer en warmte kenmerken deze woning. Om dit te bereiken is de kleur wit in deze woning op geen enkele plek te vinden. De gehele woning is door professionele schilders gesausd. De deuren en kozijnen op de begane grond, evenals de balken en de schouw zijn gesausd in de kleur ‘palissander.’ De muren in de woonkamer zijn voorzien van de kleur ‘huid.’ In de keuken zijn de warme kleuren uit de woonkamer terug te vinden op de mooie tegels. De muren in de keuken, evenals het plafond in de woonkamer, zijn afgewerkt met een hele lichte beige kleur ‘room’ om de kleuren in balans te brengen. Op de eerste verdieping is gekozen voor een andere sfeer en daarbij ook andere kleuren. De muren en plafonds zijn in de kleur ‘blond’ gesausd en de kozijnen en deuren in de kleur ‘Kopenhagen’. In de badkamer is weer gekozen voor de kleur ‘room’. De oude authentieke balk in de slaapkamer is extra geaccentueerd en geschilderd in de kleur ‘olijf’. De kleuren ‘blauw’ en ‘groen’ zijn ook nog eens goed voor de nachtrust.

Naast de stijlvolle afwerking en de casco renovatie (afgerond omstreeks mei 2005) is de woning het afgelopen jaar grondig aangepakt. In 2020 is de woning gerenoveerd en is de keuken vernieuwd en luxueus uitgevoerd, de badkamer vernieuwd, zijn alle vloeren vervangen en is de begane grond voorzien van vloerverwarming en is gehele binnenzijde van de woning professioneel geschilderd. Ook is er een ‘Carebrick systeem’ aangebracht voor een extra vochtregulerende werking in de muren van de voor- en zijgevel. Recent, 2021, is het dakterras aangepakt. In 2019 zijn de ramen op de begane grond en de voordeur vernieuwd.

De woning is gunstig en centraal gelegen tegen het centrum aan. Lopend ben je binnen een aantal minuten bij ieder restaurant of café in de stad. Het altijd levendige Griftpark ligt op wandelafstand. De universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2, A27 en A12) zijn goed bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Busverbindingen zijn in de buurt en binnen 10 minuten lopen sta je op het Centraal Station.

Interesse in deze leuke woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
SINGELSTRAAT 24

WIJK
CENTRUM/PIJLSWEERD

VRAAGPRIJS
€ 375.000,- K.K.

BOUWJAAR
1877

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
65 M2

DAKTERRAS
11 M2

INHOUD
244 M3

AANTAL KAMERS
3 (1
 SLAAPKAMER)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
D (GELDIG TOT 16-12-2030)

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
LAUWERECHT / C / 1003

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Tegen het centrum aan gelegen gave, stijlvolle eindwoning met ruim dakterras, volledig in stijl gerenoveerd. 

Gelegen in de mooie en gewilde Singelstraat die zich kenmerkt door verschillende bouwstijlen, mooie gevels en veel historie.


Singelstraat 24
€ 375.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Pijlsweerd ligt tegen het centrum aan en is gebouwd op het terrein waar ooit het klooster Bethlehem lag. Pijlsweerd was van oudsher een gebied met veel hoveniers en kwekers. Straatnamen als Hoveniersstraat en Warmoesstraat herinneren daar nog aan. In de twintigste eeuw kreeg Pijlsweerd stedelijke bebouwing. De hoveniers vertrokken. Sinds 1863 werd het gebied doorsneden door de spoorlijn Utrecht-Zwolle, waardoor er overwegen moesten worden aangelegd. Bij de verhoging van de spoorbaan in 1938 verdwenen de overwegen en waren de twee delen van Pijlsweerd van elkaar gescheiden.

Binnen een aantal minuten lopen ben je bij ieder restaurant of café in de stad. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Het altijd levendige Griftpark ligt op wandelafstand. De universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Busverbindingen zijn in de buurt en binnen 10 minuten lopen sta je op het Centraal Station.

Foto’s


Plattegronden