ORANJEHOF 56

In de binnenstad, aan een rustig hofje verscholen tussen de Oudegracht en de Waterstraat, gelegen goed onderhouden en sfeervolle 2-kamer benedenwoning met een eigen stadstuin op het zuiden en en ruime, eigen berging!

Oranjehof 56: een modern en licht 2-kamerappartement met een goede indeling en een heerlijke stadstuin met achterom. En dat allen in hartje centrum. De benedenwoning beschikt over een praktische indeling waarbij elke ruimte optimaal is benut en de verschillende ruimtes mooi in balans zijn. Samen met het hofje aan de voorzijde en de openslaande deuren naar de stadstuin ontstaat er een bijzonder ruimtelijk effect. Een gevoel van ‘vrijheid van wonen’ die je zelden in de binnenstad tegenkomt.

Via de ruime entree/hal heb je toegang tot de slaapkamer met handige inbouwkast en ruime badkamer. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel, designradiator, toilet en wasmachineaansluiting. Via de entree/hal kom je ook in de lichte en brede woonkamer. De keuken is open uitgevoerd waardoor je veel gevoel van ruimte ervaart. Samen met de openslaande deuren naar de stadstuin voelt de woonkamer twee keer zo groot. De stadstuin is je bezichtiging al waard! Midden in het centrum zo’n buitenruimte waarbij je de vogels hoort fluiten en heerlijk kunt natafelen en ook nog een achterom… Via de achterom loop je naar de berging. Het appartement beschikt over een eigen, inpandige berging en ligt in een afgesloten gebouw. Dankzij deze berging hoef je je in het appartement niet druk te maken over opslagruimte. Ideaal! Het appartement is gelegen in een klein appartementencomplex (6 appartementen) dat in 1990 is gebouwd. Dankzij de locatie, ruimte en de indeling is het appartement geschikt voor een breed publiek.

Het appartement is gunstig en centraal gelegen midden in de oude Binnenstad. Binnen een aantal minuten lopen ben je bij ieder restaurant of café in de stad. Het altijd levendige Griftpark ligt op wandelafstand. De universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Busverbindingen zijn in de buurt en binnen een aantal minuten fietsen sta je op het Centraal Station.

Als eigenaar van dit appartement ben je lid van een een ‘Vereniging van Eigenaars’. De ‘Vereniging van Eigenaars’ zorgt voor het beheer en het onderhoud van het complex.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
ORANJEHOF 56

WIJK
BINNENSTAD

VRAAGPRIJS
€ 225.000,- K.K.

BOUWJAAR
1990

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
36 M2

TUIN
± 19 M2

BERGING
4 M2

INHOUD
116 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

ISOLATIE
DEELS DUBBEL GLAS

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 50,00 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30284101

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / C / 8081 A2 & A8

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Midden in het centrum, aan een rustig hofje verscholen tussen de Oudegracht en de Waterstraat, gelegen goed onderhouden en sfeervolle 2-kamer benedenwoning met een eigen stadstuin op het zuiden en en ruime, eigen berging!


Oranjehof 56
€ 225.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Het oude kerngebied van Utrecht lag vanaf omstreeks het jaar 50 middenin de Binnenstad rond het Domplein met de Zadelstraat. Militair, religieus, bestuurlijk en qua handel en ambachten concentreerden zich hier de diverse machten. In 1122 verkreeg Utrecht stadsrechten, waarop een 132 hectare groot grondgebied een stadswal/stadsmuur met verdedigingsgracht is aangelegd. Pas in de 19e eeuw ontwikkelde de stad zich qua bebouwing grootschalig daarbuiten en zijn het merendeel van de verdedigingswerken gesloopt.

De huidige wijk Binnenstad beslaat grotendeels het grondgebied binnen de voormalige stadsmuren en daarnaast aan de westzijde ervan het terrein tussen de oude binnenstad en het spoor, en het gebied rond het Centraal Station en de Jaarbeurs. Het grondgebied binnen de voormalige stadsmuren is vandaag de dag vrijwel in zijn geheel een beschermd stadsgezicht. Hierin bevinden zich vele honderden monumenten met vanuit de middeleeuwen onder meer de Dom van Utrecht en een kilometerslange stadshaven voorzien van werfkelders.

Binnen een aantal minuten lopen ben je bij ieder restaurant of café in de stad. Het altijd levendige Griftpark ligt op wandelafstand. De universiteitscampus ‘De Uithof’ is bovendien goed met de fiets te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten in de buurt of bij de diverse markten in het centrum. De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Busverbindingen zijn in de buurt en binnen een aantal minuten fietsen sta je op het Centraal Station.

Foto’s


Plattegronden