NICOLAASWEG 17

In het populaire Oudwijk, met het Wilhelminapark letterlijk om de hoek, gelegen sfeervolle en lichte tussenwoning (± 1920) met patio op het westen! De Nicolaasweg 17; sfeer, licht en ruimte! Een tussenwoning uit de gewilde bouwperiode begin 1900 gelegen op een rustige plek in Oudwijk. Een fijne plek midden in Oost.

Deze sfeervolle en lichte tussenwoning dateert uit de gewilde bouwperiode begin 1900 en is gelegen aan het begin van de bekende Nicolaasweg. Het prachtig aangelegde Wilhelminapark vind je op nog geen 100 meter afstand! Kenmerkend voor de woning is de lichtinval, de fijne sfeer, de hoge plafonds op beide verdiepingen, het mooie stucwerk in de woonkamer, de houten vloer op de begane grond, de opgetrokken voorgevel, de indeling met o.a. 3 (slaap)kamers en een patio op het westen. De woning is opvallend licht dankzij de grote raampartijen en de meerdere lichtkoepels. Eind jaren ’90 (± 1998/1999) is de woning projectmatig gerenoveerd in het kader van de stadsvernieuwing. De badkamer is in 2004/2007 vernieuwd en de toiletruimte in 2016. De badkamer beschikt over fijn lichtinval dankzij een lichtkoepel.

Oudwijk, Utrecht oost; een fijne en gewilde plek om te wonen met een gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen. Voor de dagelijkse boodschappen liggen de Burgemeester Reigerstraat of Nachtegaalstraat om de hoek. Voor een mooie wandeling of een actieve bootcamp loop je zo naar het Wilhelminapark. De stad even in hoeft geen moeite meer te kosten; met de fiets sta je binnen 6 minuten op de Neude. De geringe verkeersdruk binnen de wijk (voornamelijk bestemmingsverkeer) draagt bij aan een fijne woonomgeving. Daarnaast zijn er in de regel voldoende parkeermogelijkheden.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
NICOLAASWEG 17

WIJK
OUDWIJK

VRAAGPRIJS
€ 375.000,- k.k.

BOUWJAAR
1920

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
72 M2

PERCEELOPPERVLAKTE
53 M2

INHOUD
274 M3

BUITENRUIMTE
PATIO (WESTEN)

AANTAL KAMERS
4 (2 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS (DEELS)

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
ABSTEDE / C / 762

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In het populaire Oudwijk, met het Wilhelminapark letterlijk om de hoek, gelegen sfeervolle en lichte tussenwoning (± 1920) met patio op het westen!


Nicolaasweg 17
€ 375.000,- k.k. 

IN DE BUURT!

Utrecht Oost wordt gezien als de populairste wijk van de stad Utrecht. De smalle straatjes afgewisseld met statige lanen geven de wijk veel karakter met het grote voordeel dat je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de leuke tentjes (Buurten, District, NOEN, Anne & Max, Broodnodig, Spaghetteria, De Pizzabakkers en Coffeecompany) maken Utrecht Oost een geliefde wijk onder een brede kopersgroep. Utrecht Oost heeft dankzij de hofjes, de monumentale tuinen, de herenhuizen, de villa’s en arbeiderswoningen een karakteristieke uitstraling. Utrecht Oost heeft een ideale ligging in het oosten van Utrecht. Grenzend aan de binnenstad zit je zomers binnen enkele minuten gezellig op het terras, maar ook in de wijk zelf zijn genoeg terrasjes te vinden. De wijk wordt verdeeld in de buurten Oudwijk, Buiten Wittevrouwen (Nachtegaalstraat), de Maliebaan e.o, het Wilhelminapark, Abstede en Schildersbuurt. De Nachtegaalstraat en Burgemeester Reigerstraat staan bekend om hun gezellige en hippe tentjes, mooie delicatessezaakjes en andere unieke winkelconcepten.

Het mooie Wilhelminapark is een rijksmonumentaal stadspark in de wijk voor jong en oud. Het Wilhelminapark en haar mooie stadsnatuur bieden een mooi uitzicht over de stad. De speelplaatsen maken dit park ook geschikt voor jonge kinderen. De verschillende geplande activiteiten maken dat er altijd wel iets te doen is in het park. Utrecht Oost is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Zo loopt een belangrijke busroute tussen Centraal Station en de Uithof met de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en het UMC Utrecht door de wijk. Ook stoppen veel andere buslijnen op de Biltstraat zoals de bus richting Zeist of de Utrechtse Heuvelrug. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de oostelijke ringweg (A27). Ben je op zoek naar een woning in Oost e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden