MOEZELDREEF 217

Opvallend licht, ruim en goed onderhouden 4-kamer appartement op nog geen 2,5 km afstand van het centrum! Met recent vernieuwde badkamer, ‘vrij’ uitzicht, balkon, zonnige loggia, eigen berging en park op loopafstand.

Leuke aan dit appartement is de slimme indeling met o.a. drie (slaap)kamers, de hoeveelheid lichtinval en het moderne afwerkingsniveau met o.a. een recent vernieuwde badkamer (2021). Het appartement beschikt over een energielabel C met o.a. dubbele beglazing en kunststof kozijnen.

Het appartement ligt op de tweede verdieping. Vanuit de woonkamer heb je vrij en groen uitzicht. Door de ligging en de raampartijen heb je volop lichtinval in alle ruimtes. Hierdoor voelen alle kamers ruim en licht aan. De nette keuken, de woon- en zitkamer, de ruime slaapkamers, de moderne badkamer, de separate toiletruimte, het balkon en de loggia maken het plaatje compleet.

We nemen je graag mee door het appartement. Je kunt het trappenhuis bereiken vanuit de voor- en achterzijde van het gebouw. Je komt binnen in een ruime entree/hal waarvandaan alle ruimtes bereikbaar zijn. Een praktische en logische indeling, die de woning zeer geschikt maar voor een gezin of meerdere huisgenoten. De woonkamer is ruim en licht en heeft uitzicht op de groene bomen voor het complex. De zitkamer is gemakkelijk toe te voegen aan de woonkamer, maar is ook handig als aparte, extra (werk/slaap)kamer. De loggia, die bereikbaar is vanuit de zitkamer, ligt op het zuidwesten. Heerlijk zonnig met ‘weids’ uitzicht. Beide slaapkamers, toegankelijk vanuit de entree/hal, zijn ruim waarbij één slaapkamer ook toegang geeft tot de loggia. De keuken is modern en ruim. De badkamer is onlangs vernieuwd en modern en stijlvol uitgevoerd. De toiletruimte is separaat en toegankelijk vanuit de entree/hal. Het balkon aan de voorzijde is toegankelijk vanuit de keuken en heeft in de ochtend zon. Heerlijk om je dag te starten met een kopje koffie en de eerste zonnestralen op je gezicht. Zie je het al voor je… 

Heerlijk centraal gelegen! Binnen tien minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Je kunt vrij parkeren voor de deur. Station Overvecht is op 5 minuten loopafstand, van waar je in 5 minuten op Utrecht Centraal staat. Meerdere buslijnen stoppen voor de deur. Het Noorderpark en Park de Watertoren liggen om de hoek en in no time bevind je je in de natuur in Groenekan, Blauwkapel of Maarsseveen. Het geliefde winkelcentrum Overvecht heeft een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Dichterbij kom je winkelcentrum Hart van Overvecht of winkelcentrum Overkapel tegen.  

Het appartement is gelegen in een vier-laags appartementencomplex en bestaat uit 130 woonappartementen, bergingen en garageboxen. Het gebouw is opgeleverd in 1965 en de Vereniging van Eigenaars is actief. De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van het gebouw.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
MOEZELDREEF 217

WIJK
OVERVECHT

VRAAGPRIJS
€ 279.500,- K.K.

BOUWJAAR
1965

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
72 M2

BALKONS
8 M2

BERGING
6 M2

INHOUD
234 M3

AANTAL KAMERS
4 (3
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS

ENERGIELABEL
C (GELDIG TOT 18-11-2031)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 119,12 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30270987

VERWARMING
BLOKVERWARMING

WARM WATER
GESLOTEN GEISER

KADASTER
UTRECHT / H / 1478 A169 & A55

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Opvallend licht, ruim en goed onderhouden 4-kamer appartement op nog geen 2,5 km afstand van het centrum!

Met recent vernieuwde badkamer, ‘vrij’ uitzicht, balkon, zonnige loggia, eigen berging en park op loopafstand.


Moezeldreef 217
€ 279.500,- K.K. 

IN DE BUURT!

Overvecht is een groene en ruim opgezette wijk met een centrale ligging. Een wijk met opvallend veel groen en veel voorzieningen: meerdere parken, een groot en geliefd winkelcentrum en een eigen treinstation. Overvecht hoorde toe aan de gemeenten Maartensdijk, Achttienhoven en Westbroek en werd na de gemeentelijke herindeling van 1954 toegekend aan Utrecht. Door de grenswijziging werd de bouw van de wijk Overvecht mogelijk. Tot 1960 was Overvecht een weiland. De stedenbouwkundigen Wissing en Hanekroot maakten het stedenbouwkundig plan voor Overvecht dat grotendeels is uitgevoerd in de jaren zestig. In de beginjaren was Overvecht een nieuwbouwwijk, die woonruimte bood aan woningzoekenden op de toen krappe woningmarkt. De wijk is nu uitgegroeid tot een volwassen, multiculturele stadswijk. Flats worden afgewisseld met eengezinswoningen.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 15 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Overvecht is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation. Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Overvecht. Ben je op zoek naar een woning in Overvecht e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden