MENNO VAN COEHOORNSTRAAT 8

Sfeer, licht en originele details! Een karakteristieke, sfeervolle en lichte tussenwoning in hartje Tuinwijk gelegen in de straat die eindigt in het Griftpark. Een straat waarbij de mooie gevels veel eenheid en historie uitstralen. Een fijne en rustige plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

De woning beschikt over opvallend veel licht dankzij de ligging in de straat (geen woonhuis aan de overkant) en de vele raampartijen. Gecombineerd met meerdere originele details zoals de fraaie kamer-en-suite, glas-in-lood ramen en paneeldeuren die bewaard zijn gebleven ontstaat er een bijzondere sfeer in de woning. Verder valt op dat de woning een goede breedtemaat heeft voor de bouwperiode en een groot perceel.

De woning is praktisch ingedeeld. Vanuit de lichte en ruime woonkamer, type kamer-en-suite met grote raampartijen, heb je via een hal toegang tot de keuken. Via de schuifpui vanuit de woonkamer loop je zo de sfeervolle en voor Utrechtse begrippen ruime stadstuin in. De stadstuin is ruim dankzij het L-vormig perceel. Op de eerste verdieping kom je drie (slaap)kamers tegen mede dankzij de opbouw op de keuken. De badkamer (Brugman) is aanwezig op de eerste verdieping en modern en neutraal uitgevoerd.

De Menno van Coehoornstraat is gelegen in Tuinwijk. Een kleine en gemoedelijke straat die aan de ene zijde eindigt in het Griftpark en aan de andere zijde in de bekende rode fietspaden die als een rode loper door de stad lopen. Tuinwijk ligt in Utrecht Noordoost en grenst aan Vogelenbuurt en het oude centrum. Heerlijk wonen nabij de singels, leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje zijn lopend bereikbaar. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen goed bereikbaar. Verder ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen. Verderop in de wijk kun je terecht bij diverse winkels, speciaalzaken en supermarkten (Merelstraat of Willem van Noortplein) voor de dagelijkse boodschappen. Verschillende basisscholen en speeltuinen voor alle leeftijden maken de wijk compleet. Het is een gewilde, rustige en zeer prettige woonomgeving.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.


KENMERKEN

ADRES
MENNO VAN COEHOORNSTRAAT 8

WIJK
TUINWIJK

VRAAGPRIJS
€ 395.000,- k.k.

BOUWJAAR
1910

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
83 M2

PERCEELOPPERVLAKTE
90 M2

AANTAL KAMERS
4 (3 SLAAPKAMERS)

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de gewilde Menno van Coehoornstraat in Tuinwijk gelegen sfeervolle tussenwoning (± 1910) met ruime, L-vormige stadstuin. 


Menno van Coehoornstraat 8
€ 395.000,- k.k. 

Foto’s

Interesse?

Laten we gaan bezichtigen!

Vul het contactformulier in en we bellen je.

[contact-form-7 id='5' title='']