LAAN VAN NIEUW GUINEA 121 BIS

In het populaire Lombok, in Utrecht West gelegen ruime en lichte 4-kamer bovenwoning (± 1926) met zonnig terras! Centraal en op loopafstand van het centrum, de Keulsekade, de monumentale Muntsluisbrug, het Merwedekanaal en stadspark Oog in Al.

De Laan van Nieuw Guinea 121 BIS: sfeer, ruimte en een praktische en slimme indeling. Een indeling die zeer interessant is ook voor ouders die op zoek zijn naar een woning voor studerende kinderen. De woning ligt aan de gewilde Laan van Nieuw Guinea in het populaire Lombok. Gelegen in een deel van de Laan van Nieuw Guinea dat bekend staat om een brede stoep en ruime opzet en een karakteristiek straatbeeld met mooie gevels en daklijnen. De bovenwoning is opvallend licht. Door de hoeveelheid lichtinval ontstaat veel ruimtelijk gevoel. De woonkamer is voor Lombokse begrippen ruim met een diepte van ± 8 meter. Daarnaast is de keuken modern uitgevoerd en loop je vanuit de keuken zo je eigen terras op. Heerlijk natafelen en genieten van de zomeravonden op je eigen terras van bijna 9 m2…

Terug naar binnen… op de woonverdieping kom je verder een nette toiletruimte, de trapopgang naar de tweede verdieping en een handige zijkamer tegen. De zijkamer kan je verschillende functies geven, van garderobe en je racefiets stallen tot aan een fijne thuiswerkplek.

Op de tweede verdieping tref je een overloop, twee ruime slaapkamers, een moderne badkamer en toegang naar de handige bergzolder aan. De slaapkamers zijn van een goed formaat en ruim uitgevoerd. De slaapkamer aan de voorzijde is over de volle breedte van de woning en beschikt over een dakkapel en toegang naar de bergzolder.  De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een rechte gevel en is makkelijk in te delen. De nette badkamer is o.a. voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. De toiletruimte is separaat uitgevoerd. De wasmachine-/C.V.-opstelling kom je in de badkamer tegen. De handige bergzolder is toegankelijk via een vlizotrap in de slaapkamer voorzijde. Goede bergruimte is altijd welkom!

Door de jaren heen is de woning qua onderhoud goed bijgehouden. In 1996 is er in het kader van stadsvernieuwing projectmatige verbeteringen door de gemeente uitgevoerd. Er zijn toen o.a. goten, kozijnen, lateien, daken en voegwerk vernieuwd. In 2014 is een geheel nieuwe C.V.-installatie inclusief nieuwe radiatoren aangelegd. In mei is het energielabel opgesteld, energielabel C. De Vereniging van Eigenaars bestaat uit de beneden- en bovenwoning.

Lombok wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Lombok grenst aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Bij Bram, Koffie & Ik, Restaurant West, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, VanPlanten, Basta Cosi, Jasmijn & Ik etc.) maken Lombok een geliefde wijk onder een breed publiek. De bibliotheek en het culturele aanbod van de Cereolfabriek aan het Merwedekanaal en Park Oog In Al (met restaurant het Landhuis en hertenkamp) liggen ook op loopafstand. De wijk is vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging in trek bij starters, doorstromers en (jonge) gezinnen. Verschillende speeltuinen waaronder de populaire speeltuin Bankaplein zijn op loopafstand. Dicht bij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden.

Rustig, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ en verschillende basisscholen liggen op wandelafstand. Lombok is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2).

Interesse in deze leuke bovenwoning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
LAAN VAN NIEUW GUINEA 121 BIS

WIJK
LOMBOK

VRAAGPRIJS
€ 350.000,- K.K.

BOUWJAAR
1926

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
82 M2

TERRAS
9 M2

INHOUD
267 M3

AANTAL KAMERS
4 (3
 (SLAAP)KAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS & DEELS DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
C (30/05/2032)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 80,- PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30275302

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
CATHARIJNE / C / 7934 A2

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In het populaire Lombok, in Utrecht West gelegen ruime en lichte 4-kamer bovenwoning (± 1926) met zonnig terras!

Centraal en op loopafstand van het centrum, de Keulsekade, de monumentale Muntsluisbrug, het Merwedekanaal en stadspark Oog in Al.


Laan van Nieuw Guinea 121 BIS
€ 350.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Utrecht West wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Lombok, Nieuw Engeland, Muntkwartier grenzen aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Bij Bram, Koffie & Ik, Restaurant West, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, Van de Straat, Basta Cosi, Jasmijn & Ik etc.) maken Lombok een geliefde wijk onder een breed publiek. De wijk is vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging in trek bij starters, doorstromers en (jonge) gezinnen.

De eerste bebouwing in West bestond uit industrie, gevestigd langs de Vleutense Vaart en de Leidse Rijn. Naast enkele molens stond er sinds 1866 de “NV de Koninklijke Lood- en Zinkpletterijen voorheen A.D. Hamburger”. Vanaf 1886 werd gebouwd aan de woonwijk. De hoofdstraten waren bestemd voor het kantoorpersoneel, de fabrieksarbeiders werden gehuisvest in de tussenliggende straten. De eerste woningen zijn om de industrie en enkele boomgaarden heen gebouwd. De meeste industriële en agrarische bebouwing, zoals de watertoren aan de Riouwstraat en molen ‘de Bijgeval’, zijn sindsdien gesloopt. Alleen De Ster, een houtzaagmolen uit 1739 staat er nog, beter gezegd: staat er weer. Deze molen werd tussen 1996 en 1998 herbouwd, bovenop de oorspronkelijke zagerij.

Dicht bij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden. Rust, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ en een basisschool liggen op wandelafstand. Lombok is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2). Ben je op zoek naar een woning in een van de meest leuke wijken van Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden