KORFOEDREEF 77

Licht, ruim en praktisch 3-kamer appartement op nog geen kwartier fietsen van het centrum! ‘Vrij’ en groen uitzicht, zonnig balkon op het zuidwesten, eigen berging en gelegen aan het mooie park De watertoren.

Leuke aan dit appartement is de slimme en praktische indeling met o.a. twee (slaap)kamers, de hoeveelheid lichtinval en het mooie en ‘vrije’ uitzicht dat veel gevoel van ruimte geeft. Het appartement ligt op de derde verdieping. Vanuit de ruime woonkamer heb je vrij en groen uitzicht en kijk je precies tussen de gebouwen op groen en water uit. Door de ligging en de raampartijen heb je volop lichtinval in alle ruimtes. Hierdoor voelen alle kamers ruim en licht aan. De eenvoudige doch nette keuken, de ruime slaapkamer, de ruime badkamer, de separate toiletruimte, het zonnige balkon en de ligging aan het park De Watertoren maken het plaatje compleet.

We nemen je graag mee door het appartement. Je komt binnen in een afgesloten, ruime, gemeenschappelijke hal waarna het trappenhuis en de liften bereikbaar zijn. Via de galerij kom je binnen in de entree met meterkast. Centraal in het appartement kom je een ruime hal tegen waarvandaan alle ruimtes bereikbaar zijn. Een praktische en logische indeling, die de woning zeer geschikt maar voor een gezin of meerdere huisgenoten. De woonkamer is ruim en licht en heeft uitzicht op veel groen. Het zonnige balkon op het zuidwesten is bereikbaar vanuit de woonkamer en badkamer. Heerlijk zonnig met ‘weids’ uitzicht. Beide slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim uitgevoerd en beschikt over een vaste kast. De keuken is ook ruim uitgevoerd waarbij je bijvoorbeeld ook een ontbijttafel kwijt kunt. De keuken is eenvoudig doch netjes en beschikt over een vaste kast. De voormalige badkamer is omgebouwd tot wasruimte waarbij de badkamer is verplaatst naar één van de slaapkamers aan de achterzijde. Hierdoor is de badkamer een stuk ruimer en kun je o.a. een bad en een douche kwijt. De toiletruimte is separaat en toegankelijk vanuit de entree/hal.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen tien minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Je kunt vrij parkeren voor de deur. Station Overvecht is op 5 minuten loopafstand, van waar je in 5 minuten op Utrecht Centraal staat. Meerdere buslijnen stoppen voor de deur. Het Noorderpark en Park de Watertoren liggen om de hoek en in no time bevind je je in de natuur in Groenekan, Blauwkapel of Maarsseveen. Het geliefde winkelcentrum Overvecht heeft een breed winkelaanbod en ligt op loopafstand. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik.  

Het appartement is gelegen in een acht-laags appartementencomplex en bestaat uit 112 woonappartementen, bergingen en 13 garageboxen. Het gebouw is opgeleverd in 1966 en de Vereniging van Eigenaars is actief. De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van het gebouw.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
KORFOEDREEF 77

WIJK
OVERVECHT

VRAAGPRIJS
€ 265.000,- K.K.

BOUWJAAR
1966

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
79 M2

BALKON
7 M2

BERGING
6 M2

INHOUD
249 M3

AANTAL KAMERS
3 (2
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DEELS DUBBEL GLAS

ENERGIELABEL
AANGEVRAAGD

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 195,76 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30279348

VERWARMING
BLOKVERWARMING

WARM WATER
BOILER (HUUR)

KADASTER
UTRECHT / H / 1139 A45

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Licht, ruim en praktisch 3-kamer appartement op nog geen kwartier fietsen van het centrum!

‘Vrij’ en groen uitzicht, zonnig balkon op het zuidwesten, eigen berging en gelegen aan het mooie park De watertoren.


Korfoedreef 77
€ 265.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Overvecht is een groene en ruim opgezette wijk met een centrale ligging. Een wijk met opvallend veel groen en veel voorzieningen: meerdere parken, een groot en geliefd winkelcentrum en een eigen treinstation. Overvecht hoorde toe aan de gemeenten Maartensdijk, Achttienhoven en Westbroek en werd na de gemeentelijke herindeling van 1954 toegekend aan Utrecht. Door de grenswijziging werd de bouw van de wijk Overvecht mogelijk. Tot 1960 was Overvecht een weiland. De stedenbouwkundigen Wissing en Hanekroot maakten het stedenbouwkundig plan voor Overvecht dat grotendeels is uitgevoerd in de jaren zestig. In de beginjaren was Overvecht een nieuwbouwwijk, die woonruimte bood aan woningzoekenden op de toen krappe woningmarkt. De wijk is nu uitgegroeid tot een volwassen, multiculturele stadswijk. Flats worden afgewisseld met eengezinswoningen.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 15 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Overvecht is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation. Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Overvecht. Ben je op zoek naar een woning in Overvecht e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden