KLAVERSTRAAT 25

Een unieke woning in Wittevrouwen. Een uitgebouwde tussenwoning met dakopbouw, souterrain, meerdere (slaap)kamers, een balkon en een ruime en brede tuin (± 25 m2) op het zuiden. Een combinatie die je zelden tegenkomt in Wittevrouwen.

Aan de achterzijde is de woning over de volle breedte uitgebouwd. Door de ruime uitbouw, beschikt de woning over een woonkeuken. Altijd al een volwaardige werkkamer willen hebben of een speelkamer of een logeerkamer? In het souterrain tref je naast veel bergruimte, de wasruimte en de toiletruimte, een kamer met veel mogelijkheden. Door de verschillende uitbreidingen beschikt de woning over vier volwaardige (slaap)kamers en een heerlijk ruime woonkamer. De totale oppervlakte op de begane grond is overigens ± 50 m2. Via de openslaande deuren vanuit de woonkeuken heb je toegang naar de achtertuin op het zuiden.

De Klaverstraat is een begrip in Wittevrouwen! Een fijne en rustige straat waar kinderen ouderwets op straat spelen en ouders op een bankje voor de deur een praatje met de buren maken. Een straat waarbij de karakteristieke gevels met fraaie rollagen veel eenheid en historie uitstralen. Centraal gelegen in Wittevrouwen en op loopafstand van het centrum. Op wandelafstand is ‘Goesting’, ‘Koffie75’, de wereldberoemde ‘Roberto Gelato’, ‘Gastmaal Café’ en een warme bakker gelegen. Op de hoek Klaverstraat/Goedestraat zit de bekende groenteboer ‘Ganseman’.

Verderop in de wijk kun je terecht bij de buurtsuper of de Biltstraat voor de dagelijkse boodschappen. Het Griftpark is ook op loopafstand gelegen. Het oude centrum is op wandelafstand gelegen. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen goed bereikbaar. Het is een gewilde, rustige en zeer prettige woonomgeving.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.


KENMERKEN

ADRES
KLAVERSTRAAT 25

WIJK
WITTEVROUWEN

VRAAGPRIJS
€ 499.000,- k.k.

BOUWJAAR
1895

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
117 M2

PERCEELOPPERVLAKTE
77 M2

AANTAL KAMERS
4 (3 SLAAPKAMERS)

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de gewilde Klaverstraat in Wittevrouwen gelegen bijzondere tussenwoning (± 1895) met ruime tuin op het zuiden. 


Klaverstraat 25
€ 499.000,- k.k. 

Foto’s

Interesse?

Laten we gaan bezichtigen!

Vul het contactformulier in en we bellen je.

[contact-form-7 id='5' title='']