JAVASTRAAT 29A

In het populaire Lombok gelegen sfeervolle, lichte en leuke 2-kamer bovenwoning. Heerlijk centraal en op wandelafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer (CS).

De Javastraat 29A: sfeer, licht en een praktische en slimme indeling. De woning ligt in de mooie Javastraat in het bruisende Lombok. Een straat die bekend staat om het karakteristieke straatbeeld met mooie gevels en veel bomen. De bovenwoning is opvallend licht. Door de grote raampartijen, een breedtemaat van bijna 6 meter en hoge plafonds van ± 2.80m ontstaat veel ruimtelijk gevoel. De indeling van de woning is prettig. Vanuit de eigen, ruime entree/hal is de woonkamer, badkamer en slaapkamer bereikbaar. De woonkamer beschikt over een open keuken, een handige kast met C.V. en wasmachine-opstelling en loopdeur. In de akte van splitsing is bepaald dat er een mogelijkheid is om een balkon te creëren op de aanbouw van de benedenwoning. De keuken is slim gepositioneerd in de ruimte met een basic uitvoering. Terug naar de entree/hal… De slaapkamer is ruim en beschikt over drie grote raampartijen. De raampartijen geven de slaapkamer een gaaf effect. In de slaapkamer heb je voldoende ruimte om een tweepersoonsbed en een kast(enwand) te plaatsen. De badkamer is modern uitgevoerd en volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een design wastafel, moderne douchecabine en zwevend toilet. 

De Vereniging van Eigenaars bestaat uit de beneden- en bovenwoningen en is actief. De servicekosten bedragen € 80,- per maand. In 2010 is het appartement ontstaat vanuit een splitsing in drie appartementen. Het appartement is toen gerenoveerd waarbij alle kozijnen zijn vervangen, het leidingwerk (C.V. + elektra) is aangepakt en nieuwe radiatoren en een nieuwe C.V.-ketel zijn geplaatst. Tijdens de renovatie zijn ook de badkamer en keuken vernieuwd. De nieuwe laminaatvloer samen met gestucte wanden en plafonds maken het plaatje compleet. In 2017 is de achtergevel gerestaureerd. Alle genoemde jaargetallen zijn aangegeven door de vorige verkoper.

Lombok wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Lombok grenst aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Bij Bram, Koffie & Ik, Restaurant West, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, Van de Straat, Basta Cosi, Jasmijn & Ik etc.) maken Lombok een geliefde wijk onder een breed publiek. De bibliotheek en het culturele aanbod van de Cereolfabriek aan het Merwedekanaal en Park Oog In Al (met restaurant het Landhuis en hertenkamp) liggen ook op loopafstand. De wijk is vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging in trek bij starters, doorstromers en (jonge) gezinnen. Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden. Rustig, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ en een basisschool liggen op wandelafstand. Lombok is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2).

Interesse in deze leuke bovenwoning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
JAVASTRAAT 29A

WIJK
LOMBOK

VRAAGPRIJS
€ 275.000,- K.K.

BOUWJAAR
1918

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
45 M2

INHOUD
160 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS

ENERGIELABEL
C (GELDIG TOT 14/10/2027)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 80,- PER MAAND

KVK
JA, 30288465

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
CATHARIJNE / C / 9630 A2

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In het populaire Lombok gelegen sfeervolle, lichte en leuke 2-kamer bovenwoning. 

Heerlijk centraal en op wandelafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer (CS).


Javastraat 29A
€ 275.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Utrecht West wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Lombok, Nieuw Engeland, Muntkwartier grenzen aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Bij Bram, Koffie & Ik, Restaurant West, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, Van de Straat, Basta Cosi, Jasmijn & Ik etc.) maken Lombok een geliefde wijk onder een breed publiek. De wijk is vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging in trek bij starters, doorstromers en (jonge) gezinnen.

De eerste bebouwing in West bestond uit industrie, gevestigd langs de Vleutense Vaart en de Leidse Rijn. Naast enkele molens stond er sinds 1866 de “NV de Koninklijke Lood- en Zinkpletterijen voorheen A.D. Hamburger”. Vanaf 1886 werd gebouwd aan de woonwijk. De hoofdstraten waren bestemd voor het kantoorpersoneel, de fabrieksarbeiders werden gehuisvest in de tussenliggende straten. De eerste woningen zijn om de industrie en enkele boomgaarden heen gebouwd. De meeste industriële en agrarische bebouwing, zoals de watertoren aan de Riouwstraat en molen ‘de Bijgeval’, zijn sindsdien gesloopt. Alleen De Ster, een houtzaagmolen uit 1739 staat er nog, beter gezegd: staat er weer. Deze molen werd tussen 1996 en 1998 herbouwd, bovenop de oorspronkelijke zagerij.

Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden. Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. Rust, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ en een basisschool liggen op wandelafstand. Lombok is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2). Ben je op zoek naar een woning in een van de meest leuke wijken van Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden