JAN PIETERSZOON COENSTRAAT 90 BIS

In het populaire Lombok gelegen sfeervolle en lichte 4-kamer bovenwoning met zonnig terras op het zuidwest/westen. Heerlijk centraal en op loopafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer (CS).

De J.P. Coenstraat 90 BIS: sfeer, ruimte en een praktische en slimme indeling. De woning ligt in de gewilde Jan Pieterszoon Coenstraat in het populaire Lombok. Een straat die bekend staat om het karakteristieke straatbeeld met mooie gevels en veel bomen. De bovenwoning is opvallend licht. Door de grote raampartijen, een breedtemaat van bijna 5 meter en hoge plafonds ontstaat veel ruimtelijk gevoel. De indeling van de woning is prettig. De woonkamer is ruim en beschikt over een open keuken. De keuken heeft zijn beste tijd gehad. We kunnen ons voorstellen dat je hier lekker mee aan de slag gaat. Het feit dat de keuken semi-open is uitgevoerd geeft je de vrijheid om te kiezen uit meerdere keukenopstellingen. Via de keuken heb je toegang naar het terras vol op het zuidwest/westen. Zie je het al voor je, zomers heerlijk natafelen op je eigen terras… De woning ligt in de driehoek Johannes Camphuysstraat, 1e Atjehstraat en J.P. Coenstraat. Dit zorgt ervoor dat je veel ruimte ervaart aan de achterzijde en over achtertuinen uit kijkt. 

Op de eerste verdieping kom je verder een handige inbouwkast tegen met daarin de wasmachine-/C.V.-opstelling en de badkamer met o.a. een ligbad. Op de 2e verdieping tref je een ruime overloop en drie slaapkamers. Verder zal je opvallen dat, in tegenstelling tot veel bovenwoning in Lombok het plafond met een hoogte van ± 2.55m op deze verdieping hoog is. Dit zorgt voor een prettig en ruimtelijk effect. De balken in beeld samen met de houten vloer geven daarnaast veel sfeer. De slaapkamers zijn allen van een goed formaat. De slaapkamer aan de voorzijde is over volle breedte van de woning en dankzij de rechte voorgevel makkelijk in te delen. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakraam.

De Vereniging van Eigenaars bestaat uit de beneden- en bovenwoning en is actief. De servicekosten bedragen circa € 60,- per maand.

Lombok wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Lombok grenst aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Bij Bram, Koffie & Ik, Restaurant West, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, Van de Straat, Basta Cosi, Jasmijn & Ik etc.) maken Lombok een geliefde wijk onder een breed publiek. De bibliotheek en het culturele aanbod van de Cereolfabriek aan het Merwedekanaal en Park Oog In Al (met restaurant het Landhuis en hertenkamp) liggen ook op loopafstand. De wijk is vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging in trek bij starters, doorstromers en (jonge) gezinnen. Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden. Rustig, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ en een basisschool liggen op wandelafstand. Lombok is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2).

Interesse in deze leuke bovenwoning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
JAN PIETERSZOON COENSTRAAT 90 BIS

WIJK
LOMBOK

VRAAGPRIJS
€ 415.000,- K.K.

BOUWJAAR
1919

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
78 M2

TERRAS
7 M2

INHOUD
251 M3

AANTAL KAMERS
4 (3
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS

ENERGIELABEL
D (GELDIG TOT 23/11/2030)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 60,- PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30279061

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
CATHARIJNE / C / 8943 A2

EIGENDOMSSITUATIE
ERFPACHT

CANON
EEUWIGDUREND AFGEKOCHT (AV1989)

Bekijk de video!

In het populaire Lombok gelegen sfeervolle en lichte 4-kamer bovenwoning met zonnig terras op het zuidwest/westen. 

Heerlijk centraal en op loopafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer (CS).


J.P. Coenstraat 90 BIS
€ 415.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Utrecht West wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Lombok, Nieuw Engeland, Muntkwartier grenzen aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Bij Bram, Koffie & Ik, Restaurant West, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, Van de Straat, Basta Cosi, Jasmijn & Ik etc.) maken Lombok een geliefde wijk onder een breed publiek. De wijk is vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging in trek bij starters, doorstromers en (jonge) gezinnen.

De eerste bebouwing in West bestond uit industrie, gevestigd langs de Vleutense Vaart en de Leidse Rijn. Naast enkele molens stond er sinds 1866 de “NV de Koninklijke Lood- en Zinkpletterijen voorheen A.D. Hamburger”. Vanaf 1886 werd gebouwd aan de woonwijk. De hoofdstraten waren bestemd voor het kantoorpersoneel, de fabrieksarbeiders werden gehuisvest in de tussenliggende straten. De eerste woningen zijn om de industrie en enkele boomgaarden heen gebouwd. De meeste industriële en agrarische bebouwing, zoals de watertoren aan de Riouwstraat en molen ‘de Bijgeval’, zijn sindsdien gesloopt. Alleen De Ster, een houtzaagmolen uit 1739 staat er nog, beter gezegd: staat er weer. Deze molen werd tussen 1996 en 1998 herbouwd, bovenop de oorspronkelijke zagerij.

Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden. Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. Rust, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ en een basisschool liggen op wandelafstand. Lombok is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2). Ben je op zoek naar een woning in een van de meest leuke wijken van Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden