HONDSRUG 657

In de groene en gewilde wijk Lunetten op een rustige plek gelegen lichte en ruime maisonnette met een fantastisch terras pal op het zuid/zuidwesten van ± 56 m2! Centrale en fijne plek om te wonen; op fietsafstand van het centrum (± 5 km) en nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer.

De maisonnette is slim en praktisch ingedeeld en dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Op het gebied van comfort beschikt de woning over isolatie, dubbel glas (volledig behoudens de voordeur) en een eigen C.V.-installatie (merk Vaillant). De slimme indeling, de moderne woonkeuken (2013), de ruime woonkamer met vanuit de woonkamer toegang naar het royale terras, de ruime slaap- en badkamer, de prettige lichtinval en verzorgde en nette afwerking maken het geheel compleet. Het appartement is gelegen in een appartementencomplex dat in 1983 is gerealiseerd en o.a. bestaat uit 82 woonappartementen, bergingen en parkeerplaatsen. Als eigenaar van een appartementsrecht ben je automatisch lid van de VvE. De VvE zorgt voor het onderhoud van het gebouw e.d. Volop gemak dus. M.b.t. de erfpacht en in tegenstelling tot veel woningen in Lunetten is bij deze woning de canon eeuwigdurend afgekocht! 

De woning is gunstig gelegen. Zo fiets je in ongeveer 15 minuten naar hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Lunetten heeft een eigen treinstation en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende winkels in het winkelcentrum van Lunetten. Op fietsafstand ligt o.a. het steeds populairder wordende Rotsoord. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje. Iets dichterbij, op wandelafstand, ligt het Fort Lunet IV (in het Beatrixpark) of het Lunet Werkcafé. Kortom, een fijne en centrale plek om te wonen!

Interesse in dit leuke en ruime appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
HONDSRUG 657

WIJK
LUNETTEN

VRAAGPRIJS
€ 285.000,- K.K.

BOUWJAAR
1983

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
85 M2

TERRAS
56 M2

LIGGING TERRAS
ZUID/ZUIDWESTEN

BERGING
8 M2

INHOUD
270 M3

AANTAL KAMERS
3 (2
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, DEELS VLOERISOLATIE

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 154,77 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 54903165

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / U / 1236 A11

EIGENDOMSSITUATIE
ERFPACHT

CANON
EEUWIGDUREND AFGEKOCHT

Bekijk de video!

In de groene en gewilde wijk Lunetten op een rustige plek gelegen lichte en ruime maisonnette met een fantastisch terras pal op het zuid/zuidwesten van ± 57 m2!

Centrale en fijne plek om te wonen; op fietsafstand van het centrum (± 5 km) en nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer.


Hondsrug 657
€ 285.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Lunetten ligt in de zuidoostelijk deel van de stad Utrecht. Lunetten is een structuralistisch stedenbouwkundig experiment uit de jaren 70, waarin inspraak van toekomstige bewoners de leidraad was voor de ontwerpers. De inspraak was uniek voor een woonwijk, omdat het alle schaal-niveaus omvatte; stedenbouwkundige en landschappelijke elementen, gevelpartijen, maar ook de inrichting van de woningen en binnenhoven. Lunetten dankt haar naam aan de in het Beatrixpark aanwezige lunetten: de halvemaanvormige verdedigingswerken die omgeven zijn met water. Deze lunetten op de Houtense Vlakte behoren tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook de Limes, de noordelijke grensweg van het Romeinse Rijk, liep door Lunetten. Deze twee langste Nederlandse monumenten kruisen elkaar in het zuidwesten van de wijk. Ten zuiden en oosten van Lunetten liggen de autosnelwegen A12 en A27, met het Knooppunt Lunetten.

Lunetten is centraal gelegen. Vanuit Lunetten fiets je in ongeveer 15 minuten naar hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Lunetten heeft een eigen treinstation en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende winkels in het winkelcentrum van Lunetten. Op fietsafstand ligt o.a. het steeds populairder wordende Rotsoord. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje. Iets dichterbij, op wandelafstand, ligt het Fort Lunet IV (in het Beatrixpark) of het Lunet Werkcafé. Kortom, een fijne en centrale plek om te wonen! MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Lunetten. Ben je op zoek naar een woning in Lunetten e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden