EINSTEINDREEF 51 A

Op een centrale plek, op nog geen 4 km afstand van het centrum, gelegen ruim 3-kamer hoekappartement met zonnige loggia, eigen berging en heerlijk weids uitzicht!

Leuke aan dit appartement is, naast de slimme indeling, de hoekligging in het gebouw. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en op een gunstige positie in het gebouw waarbij je vanuit de woonkamer vrij uitzicht hebt. Dit gevoel van ‘vrijheid‘ geeft een bijzonder ruimtelijk effect. Daarnaast heb je door de ligging in het gebouw en de raampartijen volop lichtinval. Op het gebied van comfort beschikt de woning over isolatie, dubbel glas en stadsverwarming. De open keuken, de ruime woonkamer, twee ruime (slaap)kamers, de ruime badkamer, de separate toiletruimte, een fijne loggia en het fijne lichtinval maken het geheel compleet.

Het appartement is gelegen in een mooi en modern appartementencomplex en bestaat uit 187 woonappartementen, bergingen en parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een moderne en strakke architectuur met gemetselde gevels, meerdere torens en veel glas. Het appartement is opgeleverd in 1998. De vloer- en wandafwerking zijn in neutrale kleurstelling en de keuken, badkamer en toiletruimte zijn eenvoudig doch netjes uitgevoerd. De open woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur en staat in mooie verbinding met de woonkamer.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 10 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Gelegen op de rand Overvecht/Ondiep/Lauwerecht waardoor je binnen een mum van tijd in en uit de stad bent. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
EINSTEINDREEF 51 A

WIJK
OVERVECHT

VRAAGPRIJS
€ 250.000,- K.K.

BOUWJAAR
1998

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
81 M2

LOGGIA
6 M2

BERGING
5 M2

INHOUD
241 M3

AANTAL KAMERS
3 (2
 SLAAPKAMERS)

VvE
DUBBEL GLAS, VLOER-, MUUR- & DAKISOLATIE

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 120,- PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30278664

VERWARMING
STADSVERWARMING

WARM WATER
WARMTEWISSELAAR

KADASTER
UTRECHT / H / 1770 A83

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Op een centrale plek, op nog geen 4 km afstand van het centrum, gelegen ruim 3-kamer hoekappartement met zonnige loggia, eigen berging en heerlijk weids uitzicht!


Einsteindreef 51 A
€ 250.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Overvecht is een groene en ruim opgezette wijk met een centrale ligging. Een wijk met opvallend veel groen en veel voorzieningen: meerdere parken, een groot en geliefd winkelcentrum en een eigen treinstation. Overvecht hoorde toe aan de gemeenten Maartensdijk, Achttienhoven en Westbroek en werd na de gemeentelijke herindeling van 1954 toegekend aan Utrecht. Door de grenswijziging werd de bouw van de wijk Overvecht mogelijk. Tot 1960 was Overvecht een weiland. De stedenbouwkundigen Wissing en Hanekroot maakten het stedenbouwkundig plan voor Overvecht dat grotendeels is uitgevoerd in de jaren zestig. In de beginjaren was Overvecht een nieuwbouwwijk, die woonruimte bood aan woningzoekenden op de toen krappe woningmarkt. De wijk is nu uitgegroeid tot een volwassen, multiculturele stadswijk. Flats worden afgewisseld met eengezinswoningen.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 15 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Overvecht is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation. Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Overvecht. Ben je op zoek naar een woning in Overvecht e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden