EINSTEINDREEF 51 A

Op nog geen 4 km afstand van het centrum gelegen licht, ruim en recent gerenoveerd 3-kamer hoekappartement (± 80 m2).

Zonnige loggia, eigen berging, mooi uitzicht met een centrale ligging nabij groen, een groot winkelcentrum, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Einsteindreef 51 A: een ruim en licht 3-kamer hoekappartement met een hoog afwerkingsniveau, een goede indeling met o.a. twee (slaap)kamers en een woonkamer met moderne open keuken. Het appartement ligt in een mooi en modern appartementencomplex en bestaat uit 121 woonappartementen, bergingen en parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een moderne en strakke architectuur met gemetselde gevels, meerdere torens en veel glas.

Het appartement ligt op de vierde verdieping op een gunstige plek in het gebouw waarbij je vanuit de woonkamer vrij uitzicht hebt over de mooie en groene binnentuin. Dit gevoel van ‘vrijheid‘ geeft een ruimtevergrotend effect. Leuke aan dit appartement is, naast de prettige indeling, de hoekligging in het gebouw. Daarnaast heb je dankzij de ligging in het gebouw en de vele raampartijen opvallend veel lichtinval. Op het gebied van comfort is het appartement geïsoleerd. De moderne, open keuken, de luxueuze badkamer, de separate toiletruimte, de loggia en de lichtinval maken het geheel compleet. 

We nemen je graag mee naar ‘binnen’; vanuit de gemeenschappelijke entree/hal heb je toegang tot de bergingen (onderbouw) of via de lift toegang naar de appartementen met een ligging van dit appartement op de vierde verdieping.

Via een portiek is het appartement toegankelijk. Vanuit de entree/gang heb je toegang tot alle ruimtes. Een fijne en logische indeling. Bij binnenkomst ervaar je in een appartement te staan met een moderne afwerking. De woonkamer is ruim en beschikt over veel glas. De keuken is open uitgevoerd en in januari 2024 gerenoveerd waarbij de fronten, de zijwanden, het werkblad en de achterwand zijn vernieuwd. Er is gekozen voor een neutrale en tijdloze kleurstelling. De loggia, op het zuidoosten, is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Vanuit de loggia heb je uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Fijn om een eigen buiten te hebben!

Vanuit de gang zijn de overige ruimtes bereikbaar waaronder de moderne toiletruimte en badkamer. Beide ruimtes zijn in november 2023 aangepakt en modern uitgevoerd. Ook hier is gekozen voor mooie materialen. Het appartement beschikt verder over een wasruimte en twee (slaap)kamers. Beide kamers zijn van een goed formaat. De hoofdslaapkamer is voorzien van een walk-in-closet en biedt toegang tot de loggia.

De vloer- en wandafwerking zijn in neutrale kleurstelling en de keuken, badkamer en toiletruimte zijn modern uitgevoerd. Recent is het appartement flink aangepakt waarbij je het appartement zonder te verbouwen kunt betrekken. Daarnaast is de VvE actief waarbij de VvE zorgt voor het beheer en het onderhoud van het complex. Volop gemak!

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 10 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Gelegen op de rand Overvecht/Ondiep/Lauwerecht waardoor je binnen een mum van tijd in en uit de stad bent. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen.

Interesse in dit fijne, ruime en moderne appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
EINSTEINDREEF 51 A

WIJK
OVERVECHT

VRAAGPRIJS
€ 365.000,- K.K.

BOUWJAAR
1998

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
± 80 M2

LOGGIA
± 7 M2

BERGING
± 5 M2

INHOUD
± 244 M3

AANTAL KAMERS
3 (2
 SLAAPKAMERS)

ENERGIELABEL
A (GELDIG TOT 23/01/2030)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, GEVEL- & DAKISOLATIE

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 146,26 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30278664

VERWARMING
STADSVERWARMING

WARM WATER
STADSVERWARMING

KADASTER
UTRECHT / H / 1770 A83

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Op nog geen 4 km afstand van het centrum gelegen licht, ruim en recent gerenoveerd 3-kamer hoekappartement (± 81 m2).

Zonnige loggia, eigen berging, mooi uitzicht met een centrale ligging nabij groen, een groot winkelcentrum, uitvalswegen en openbaar vervoer.


Einsteindreef 51 A
€ 365.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Overvecht is een groene en ruim opgezette wijk met een centrale ligging. Een wijk met opvallend veel groen en veel voorzieningen: meerdere parken, een groot en geliefd winkelcentrum en een eigen treinstation. Overvecht hoorde toe aan de gemeenten Maartensdijk, Achttienhoven en Westbroek en werd na de gemeentelijke herindeling van 1954 toegekend aan Utrecht. Door de grenswijziging werd de bouw van de wijk Overvecht mogelijk. Tot 1960 was Overvecht een weiland. De stedenbouwkundigen Wissing en Hanekroot maakten het stedenbouwkundig plan voor Overvecht dat grotendeels is uitgevoerd in de jaren zestig. In de beginjaren was Overvecht een nieuwbouwwijk, die woonruimte bood aan woningzoekenden op de toen krappe woningmarkt. De wijk is nu uitgegroeid tot een volwassen, multiculturele stadswijk. Flats worden afgewisseld met eengezinswoningen.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 15 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Overvecht is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation. Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Overvecht. Ben je op zoek naar een woning in Overvecht e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden