DRIE JOFFERENGAARDE 11

Op zoek naar een grote hoekwoning in de buurt van Utrecht? Onder de rook van Utrecht, in het groene en mooie dorp Odijk aan een groot plantsoen, ligt deze ruime en uitgebouwde hoekwoning (± 170 m2). Een woning met een royaal perceel, 329 m2, met mooie tuin rondom en een grote, vrijstaande garage. Een heerlijke woning en fijne plek om te wonen!

De Drie Jofferengaarde 11: een ruime 7-kamer hoekwoning met energielabel C waar comfort en goed onderhoud op een mooie manier zijn gecombineerd. Gelegen aan een groot plantsoen met veel bomen waar je de vogels hoort fluitenEen hoekwoning die door de jaren heen grondig is verbouwd én aanzienlijk vergroot. Naast de ruime uitbouw op de begane grond aan de achterzijde is de woning ook uitgebouwd op de begane grond én eerste verdieping aan de zijkant. Mede dankzij de zij uitbouw is de eerste verdieping optimaal ingedeeld met o.a. vier ruime slaapkamers. Dankij de uitbreidingen en verbouwingen is de woning aanzienlijk gegroeid en behoort nu tot de grotere woningen in Odijk. Het gebruiksoppervlak is ± 170 m2 verdeeld over slechts twee verdiepingen en de breedtemaat is maar liefst ± 9.40 meter! We nemen je graag mee door de woning.

Voor de gevel valt de grootte en de breedte van het pand direct op. Via de ruime voor-/zijtuin kom je binnen in de entree/hal. Voldoende ruimte voor garderobe en links de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fontein. De zitkamer bevindt zich aan de voorzijde. Door de grote raampartij heb je vrij en groen uitzicht op de voortuin en het plantsoen. De houten vloer, de prachtige houtkachel en de strakke afwerking geven de zitkamer een warme, fijne en huiselijke sfeer. In het midden, tussen de woonkeuken en de zitkamer is een ruime eethoek gecreëerd, die op een mooie manier in een verbinding staat met de keuken. De woonkeuken is ruim opgezet en voorzien van inbouwapparatuur en in het midden een baropstelling als eiland.

Aan de voorzijde, toegankelijk vanuit de keuken, bevindt zich een ruime kamer die nu als werkkamer wordt gebruikt. In de werkkamer is de technische ruimte gecreëerd met daarin de C.V.-opstelling en de centrale stofzuigerinstallatie. Grenzend aan de tuin en achter de zitkamer bevindt zich een tweede kamer die nu als hobbykamer in gebruik is en waar zich tevens de opstelling voor de warmtewisselaar voor de heteluchtverwarming bevindt. 

De woning is omringd door de eigen tuin. Hierdoor heb je altijd een plek in de zon of lekker in de schaduw. Zowel de keuken als de hobbykamer bieden toegang tot de brede achtertuin. De achterom/zij ingang bevindt zich aan de zijkant. In de tuin kom je verder een grote, vrijstaande garage en berging tegen en voor de liefhebbers een stenen BBQ. Zie je het al voor je, heerlijk natafelen en genieten in je eigen tuin!

Op de eerste verdieping kom je vier ruime slaapkamers, de moderne badkamer (2022), separate moderne toiletruimte en handige wasruimte tegen. Alle slaapkamers zijn van een goed formaat met o.a. handige inbouwkasten. De luxueuze badkamer is modern en sfeervol uitgevoerd en beschikt o.a. over een ligbad, een inloopdouche en een wastafelmeubel. Ook aan daglicht is gedacht door het dakraam in het midden van de badkamer. Aan de zijkant van de badkamer is een apart toilet gerealiseerd en aan de voorzijde een handige wasruimte. Een hele fijne ruimte voor gezinnen. 

De woning is door de jaren flink verbouwd en verduurzaamd. De woning beschikt over energielabel C, dubbel glas, gevelisolatie (zijgevel), dakisolatie en HR ketel. Na afgifte van het energielabel zijn in 2022 nog 9 zonnepanelen geïnstalleerd. De bovenverdieping is volledig uitgevoerd met kunststof kozijnen en HR+ glas. Op de begane grond is dubbele beglazing toegepast. In 2003 is de woning flink verbouwd en voorzien van een zij uitbouw op de begane grond en eerste verdieping. In 2022 is de badkamer vernieuwd en zijn de zonnepanelen geplaatst.

Odijk is een rustig, groen en ruim opgezet dorp en ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht. Centraal gelegen met volop natuur en mooie wandel- en fietsroutes o.a. langs de Kromme Rijn en het fort bij Rhijnauwen. Het fort bij Rijnauwen is het grootste groenste fort van de nieuwe Hollandse waterlinie. Dit is naast een culturele plek ook een natuurreservaat. De flora en fauna is bijzonder en uniek voor de omgeving. Odijk beschikt over diverse voorzieningen. Zo is er een gezellig centrum met verschillende winkels en horeca. In Odijk zijn meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. De provinciale weg (N229) is binnen 2 autominuten te bereiken en biedt een snelle aansluiting op de A12 en A27. Station Driebergen-Zeist en station Bunnik zijn op fietsafstand.

Binnen een half uur rijden is het centrum van Utrecht (± 16 km) bereikbaar. Het centrum van Zeist ligt op ongeveer een kwartier rijden (± 6 km). Het NS-station Bunnik ligt op ongeveer 10 minuten fietsen (± 3 km) en ook het NS-station Driebergen-Zeist ligt op ongeveer 10 minuten fietsen (± 3 km). Het Utrecht Science Park met o.a. de Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum (UMC) ligt op ongeveer 20 minuten fietsen (± 6 km). Odijk ligt gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A12, A27 en A28.

Interesse in deze bijzondere en ruime hoekwoning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
DRIE JOFFERENGAARDE 11

WIJK
ODIJK

VRAAGPRIJS
€ 635.000,- K.K.

BOUWJAAR
1968

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
170 M2

ACHTERTUIN
± 75 M2

PERCEELOPPERVLAKTE
329 M2

VRIJSTAANDE GARAGE
19 M2

INHOUD
567 M2

AANTAL KAMERS
7 (5 SLAAPKAMERS)

ENERGIELABEL
C (GELDIG TOT 01/12/2030)

ISOLATIE
GEVEL- (ZIJGEVEL), DAKISOLATIE & DUBBEL GLAS

ZONNEPANELEN
JA, 9 STUKS (2022)

VERWARMING
C.V.-KETEL & HETELUCHTVERWARMING

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
ODIJK / A / 2079

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Op zoek naar een grote hoekwoning in de buurt van Utrecht? Onder de rook van Utrecht, in het groene en mooie dorp Odijk aan een groot plantsoen, ligt deze ruime en uitgebouwde hoekwoning (± 170 m2).

Een woning met een royaal perceel, 329 m2, met mooie tuin rondom en een grote, vrijstaande garage. Een heerlijke woning en fijne plek om te wonen! 


Drie Jofferengaarde 11
€ 635.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Odijk is een rustig, groen en ruim opgezet dorp en ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht. Centraal gelegen met volop natuur en mooie wandel- en fietsroutes o.a. langs de Kromme Rijn en het fort bij Rhijnauwen. Het fort bij Rijnauwen is het grootste groenste fort van de nieuwe Hollandse waterlinie. Dit is naast een culturele plek ook een natuurreservaat. De flora en fauna is bijzonder en uniek voor de omgeving. Odijk beschikt over diverse voorzieningen. Zo is er een gezellig centrum met verschillende winkels en horeca. In Odijk zijn meerdere basisscholen en diverse sportverenigingen. De provinciale weg (N229) is binnen 2 autominuten te bereiken en biedt een snelle aansluiting op de A12 en A27. Station Driebergen-Zeist en station Bunnik zijn op fietsafstand.

Even wat geschiedenis over Odijk. In de 10e eeuw wordt Odijk genoemd onder de naam Lodichem. De naam Lodichem duidt op een Karolingische oorsprong van na het jaar 800. De geschiedenis van Odijk is vooral agrarisch. Via de Kromme Rijn werden agrarische producten naar Utrecht getransporteerd. In 1964 worden de gemeenten Odijk, Werkhoven en Bunnik samengevoegd in de nieuwe gemeente Bunnik.

Binnen een half uur rijden is het centrum van Utrecht (± 16 km) bereikbaar. Het centrum van Zeist ligt op ongeveer een kwartier rijden (± 6 km). Het NS-station Bunnik ligt op ongeveer 10 minuten fietsen (± 3 km) en het NS-station Driebergen-Zeist ligt op ongeveer 15 minuten fietsen (± 3 km) . Het Utrecht Science Park met o.a. de Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum (UMC) ligt op ongeveer 20 minuten fietsen (± 6 km). Odijk ligt gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A12, A27 en A28.

Foto’s


Plattegronden