DE VOOYSPLANTSOEN 57

Op zoek naar een ruime eengezinswoning (drive-in woning) met inpandige garage en mooie achtertuin in Utrecht noordoost? Aan een groen plantsoen in Tuindorp-oost ligt deze ruime drive-in woning (124 m2) met grote woonkamer, heerlijke woonkeuken, vier slaapkamers en energielabel C.

De Vooysplantsoen 57: een ruime drive-in woning uit de bouwperiode begin 1970 met een ligging aan een groen plantsoen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving. Een woning met een rechte voor- en achtergevel waardoor de verschillende ruimtes gemakkelijk in te delen zijn. Een woning met een mooie, groene achtertuin waar je je door de beplanting, in een oase waant midden in de stad. Een achtertuin die bijna 10 meter diep is. Het gebruiksoppervlak binnen is 124 m2 exclusief de garage van 15 m2. Bij meerdere woningen in de straat is de garage toegevoegd aan het gebruiksoppervlak. Een groot voordeel aan de woning is de breedte. De woning is ruim 5 meter breed. Deze breedtemaat geeft een groot ruimtegevoel. De woning beschikt verder over drie ruime slaapkamers, een separate werk-/(slaap)kamer en twee balkons. We nemen je graag mee door de woning.

Je komt binnen in een ruime entree/gang met toiletruimte, trapopgang, meterkastopstelling en toegang naar de inpandige garage en ruime woonkeuken. Bij binnenkomst valt de ruimte en de mooie houten vloer op. In 2007 is de woonkeuken gecreëerd waarbij een deel van de garage is toegevoegd aan de woonkeuken. De woonkeuken is een fijne ruimte in de woning, beslist het hart van het huis. Een keuken waar je heerlijk kunt kokkerellen of kunt natafelen met toegang naar de mooie achtertuin. De keuken is modern, uitgevoerd in hoekopstelling met veel werkruimte met natuurstenen aanrechtblad en voorzien van inbouwapparatuur. De vaatwasser en de inbouwoven zijn vervangen in 2022. Ook in de keuken ligt een houten vloer. De inpandige garage biedt veel mogelijkheden. Meerdere woningen in de straat hebben de garage toegevoegd aan het gebruiksoppervlak. Hier tref je veel bergruimte, de wasmachineopstelling en is een ideale plek om je (race)fiets te stallen. Door naar de eerste verdieping. 

De eerste verdieping is ingedeeld in de ruime en brede woonkamer, een handige werkkamer, een balkon en een overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. De woonkamer is ruim en breed. Een formaat woonkamer waar je gemakkelijk je meubels kwijt kunt en meerdere zitplekken kunt creëren. Met ramen aan de voor- en achterzijde ook opvallend licht met uitzicht op het plantsoen en de achtertuin. Het balkon over de breedte van de woning is toegankelijk via openslaande deuren. De nette werkkamer aan de voorzijde maakt de verdieping compleet. Een fijn formaat kamer om vanuit huis te werken.

Op de tweede verdieping kom je drie ruime slaapkamers, de badkamer en het tweede balkon tegen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een grote kastenwand. De slaapkamers aan de achterzijde bieden toegang naar het tweede balkon. De rechte voor- en achtergevel zorgen ervoor dat de slaapkamers goed in te delen zijn. De badkamer is aan de voorzijde van de woning en beschikt over een raam. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, een wastafel met dubbele kraan en het tweede toilet. 

De woning beschikt over energielabel C, dubbel glas, gevel- en dakisolatie. Het gasverbruik van 2022 bedraagt slechts 850 m3 en het elektra jaarverbruik bedraagt 2.345 KWu. In 2021 is de dakbedekking van het hoofddak vernieuwd en is het buitenschilderwerk aan de achterzijde, inclusief de onderzijde van de balkons, uitgevoerd. Het buitenschilderwerk aan de voorzijde is in 2019 uitgevoerd. 

De woning ligt tegenover een speeltuin en groenstrook aan een rustig plantsoen in Tuindorp-oost. Tuindorp-oost ligt centraal in het noordoosten van de stad met een ligging vlakbij het centrum en goede uitvalswegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je op loopafstand terecht in het nieuwe winkelcentrum De Gaard. Voor een hapje of een drankje kun je terecht bij Buurten of in Wittevrouwen bij Goesting, Lokaal Wittevrouwen of Spaghetteria. Het Griftpark is op wandelafstand gelegen, en je loopt via de Voorstraat zó het oude centrum in. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen goed bereikbaar. Het Science Park is ook goed per fiets te bereiken. Een gewilde, rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

Interesse in deze ruime drive-in woning op een geliefde plek?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
DE VOOYSPLANTSOEN 57

WIJK
Tuindorp-oost

VRAAGPRIJS
€ 547.500,- K.K.

BOUWJAAR
1973

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
124 M2

ACHTERTUIN
± 45 M2

ZONLIGGING TUIN
OOSTEN

PERCEELOPPERVLAKTE
106 M2

BALKONS
± 11 M2

INHOUD
457 M3

AANTAL KAMERS
5 (3 SLAAPKAMERS)

ENERGIELABEL
C (GELDIG TOT 03/05/2033)

ISOLATIE
GEVEL-, DAKISOLATIE & DUBBEL GLAS

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / L / 1228

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Op zoek naar een ruime eengezinswoning (drive-in woning) met inpandige garage en mooie achtertuin in Utrecht noordoost?

Aan een groen plantsoen in Tuindorp-oost ligt deze ruime drive-in woning (124 m2) met grote woonkamer, heerlijke woonkeuken, vier slaapkamers en energielabel C 


De Vooysplantsoen 57
€ 547.500,- K.K. 

IN DE BUURT!

Tuindorp-oost ligt in het noordoosten van de stad Utrecht en werd in de jaren ’50 gebouwd in de Voorveldse polder, ten oosten van de jaren 30-buurt Tuindorp. Tuindorp-oost grenst in het zuiden aan Wittevrouwen en in het oosten aan de buurt Voordorp. Tuindorp-oost wordt gekenmerkt door ruime eengezinswoningen en appartementen. De buurt verschilt dan ook architectonisch erg van Tuindorp. 

Tuindorp-oost is centraal gelegen met diverse voorzieningen op loopafstand en nabij gunstige uitvalswegen en openbaar vervoer. Voor de dagelijkse boodschappen loop je naar het moderne winkelcentrum De Gaard. Het Griftpark is op wandel-/fietsafstand en dankzij de centrale ligging is zelfs het centrum op fietsafstand gelegen. Het Science Park is overigens ook goed per fiets te bereiken. Het is een gevarieerde, groene en kindvriendelijke woonomgeving. 

Het Griftpark is een modern stadspark voor jong en oud. Het Griftpark en zijn mooie stadsnatuur bieden een geweldig uitzicht over de stad. De kinderboerderij en de speelplaatsen maken dit park ook erg geschikt voor jonge kinderen. De verschillende geplande activiteiten maakt dat er altijd wel iets te doen is in het park. Ben je op zoek naar een woning/appartement in Tuindorp-oost? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden