DAELWIJCKLAAN 214

Nabij de Vecht, in een mooie, groene en waterrijke omgeving in de gewilde wijk Zuilen, gelegen licht en modern 4-kamerappartement met een ruim en zonnige balkon op het zuidwesten en handige, eigen berging.

Een appartement met een ideale indeling met o.a. drie slaapkamers, goede uitvalswegen en energielabel A

De Daelwijcklaan 214: een ruim en licht appartement (99 m2) op de vierde verdieping op een mooie plek in Zuilen. Op loopafstand van diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum Rokade, Oud Zuilen (bereikbaar via een groene wandelroute langs de Vecht), het Julianapark, speelbos Zuilen en horeca gelegenheden zoals Fort de Klop en the Colour Kitchen. Het appartement is opvallend breed (± 9,60m), slim en praktisch ingedeeld en heerlijk licht dankzij de vele raampartijen. Dankzij de ligging op de vierde verdieping, toegankelijk met een lift, heb je een weids en groen uitzicht. Op het gebied van comfort beschikt de woning over vloer-, gevel- en dakisolatie, dubbel glas en energielabel A. De prettige indeling, de ligging vlakbij de Vecht, de ruime woonkamer met toegang naar het zonnige balkon, de drie ruime (slaap)kamers, de hoeveelheid lichtinval en de verzorgde en moderne afwerking maken het geheel compleet. And last, but zeker not least, in tegenstelling tot andere appartementen in Utrecht op erfpachtgrond is bij dit appartement de erfpachtscanon eeuwigdurend afgekocht!

We nemen je graag mee door het appartement: via de lift kom je op de vierde verdieping uit met een mooie en brede galerij met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. In het appartement word je verwelkomd door een ruime entree/gang waarvandaan alle ruimtes bereikbaar zijn. Een praktische en handige indeling met in de as van het appartement de verkeersruimte. Aan de galerijzijde zijn twee slaapkamers. De uitermate handige was-/stookruimte, de nette badkamer en de nette toiletruimte liggen in het midden van het appartement. De derde slaapkamer is aan de achterzijde. De ruime en lichte woonkamer is ook aan de achterzijde. In de woonkamer zal je de ruimte en de hoeveelheid lichtinval direct opvallen. Een hele prettige ruimte om te verblijven met mede dankzij de houten vloer een warme en huiselijke uitstraling. Het balkon, deels overkapt, is toegankelijk vanuit de woonkamer. Het balkon is breed, heeft een mooi en groen uitzicht en ligt op het zuidwesten. Zie je het al voor je… thuiskomen na een lange werkdag en heerlijk genieten van namiddag-/avondzon op je eigen terras. Het appartement is gelegen op de een-na-bovenste verdieping waardoor je ook veel privacy ervaart in de buitenruimte. Terug naar de woonkamer: de moderne keuken is semi-open en staat op een leuke manier in verbinding met de woonkamer. De keuken is in een hoekopstelling uitgevoerd, is voorzien van inbouwapparatuur en beschikt over veel werkruimte.

Het appartement is gelegen in karakteristiek vormgegeven vijf-laags appartementencomplex met donkere baksteen en bestaat uit 42 woonappartementen. Het gebouw is opgeleverd in 2012 en de Vereniging van Eigenaars is actief. De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van het gebouw waarbij de servicekosten € 133,- per maand bedragen. Naast de formaliteiten ook een VvE waar ruimte is voor gezelligheid en elkaar helpen. Zo organiseren de bewoners (voor wie wil) borrels, bierproeverijen en een jaarlijkse pizza avond. Bij interesse kan je je opgeven voor een plekje in de moestuin die beheert wordt door de bewoners en kun je in de zomer zelfs meedoen aan een yogasessie in de binnentuin.

Het appartement is gunstig gelegen. Zo fiets je via een mooie route langs de Vecht in minder dan 15 minuten naar hartje Utrecht (Neude) met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Nog dichterbij kun je terecht bij Club WAS, Club nar, Boulderhal Sterkspoor, Brouwerij/cafe Oproer of Brouwerij/cafe De Leckere. Reis je veel met het openbaar vervoer? Zuilen heeft een eigen station en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Met 25 minuten rijden sta je in Amsterdam Zuid (zonder files). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij winkelcentrum Rokade en andere winkels op de Amsterdamsestraatweg of bij diverse markten in de buurt en in het centrum. Fort aan de Klop en Speelbos Zuilen bevinden zich op loopafstand. Ook de Maarsseveense Plassen en de natuur en polders van Oud Zuilen zijn dichtbij. Genoeg mogelijkheden om te fietsen, wandelen en hardlopen in de directe groene omgeving. Doordat het water naast het appartementencomplex sinds kort is verbonden aan de Vecht kan wie wil met een supplank zo het water op. Wie in Zuilen woont, ervaart de aantrekkelijkheid van het stadse leven. Maar deze wijk heeft tegelijk de geborgenheid behouden die ze had toen ze nog een dorp was

Interesse in dit ruime appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
DAELWIJCKLAAN 214

WIJK
ZUILEN

VRAAGPRIJS
€ 425.000,- K.K.

BOUWJAAR
2011

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
± 99 M2

BALKON
± 7 M2

LIGGING TERRAS
WEST/NOORDWESTEN

BERGING
± 6 M2

INHOUD
± 323 M3

AANTAL KAMERS
4 (3
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER-, GEVEL- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
A (GELDIG TOT 04/07/2026)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 133,- PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 54606896

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / B / 4521 A53 & A100

EIGENDOMSSITUATIE
ERFPACHT (ONBEPAALDE TIJD)

CANON
EEUWIGDUREND AFGEKOCHT

Bekijk de video!

Nabij de Vecht, in een mooie, groene en waterrijke omgeving in de gewilde wijk Zuilen, gelegen licht en modern 4-kamerappartement met een ruim en zonnige balkon op het zuidwesten en handige, eigen berging.

Een appartement met een ideale indeling met o.a. drie slaapkamers, goede uitvalswegen en energielabel A!  


Daelwijcklaan 214
€ 425.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Zuilen wordt gezien als een van de leukere wijken van de stad Utrecht met een mix aan bebouwing en bewoners. De grote afwisseling in type straten geven de wijk een dorps karakter met het voordeel zo in de binnenstad te zijn. De centrale ligging, de leuke tentjes (het Werkspoorcafé, het Werkspoorkathedraal, The Colour Kitchen, de Kleine Baron, Fort de Klop) en het nieuwe Werkspoorkwartier maken Zuilen een geliefde wijk onder starters.

Even wat geschiedenis; Zuilen vormde tot 1954 samen met o.a. het dorp Oud-Zuilen de zelfstandige gemeente Zuilen. De huidige wijk Zuilen ontstond aan het begin van de twintigste eeuw door uitbreiding van het oude dorp ten behoeve van arbeiders van de bedrijven Werkspoor en Demka die zich aan het Amsterdam-Rijnkanaal vestigden. De monumentale ‘As van Berlage’ en de Amsterdamsestraatweg zijn zeer bepalend voor de ruimtelijke structuur van de wijk.

Zuilen wordt getypeerd door arbeiderswoningen uit de jaren 1910 tot en met 1935 en veel beneden-/bovenwoningen uit de jaren ‘30 bouwperiode. Zuilen wordt enerzijds begrensd door de rivier Vecht en het spoor, door het Amsterdam-Rijnkanaal, de Marnixlaan, en de gemeentegrens aan de noordkant. Een deel van de wijk Zuilen is een beschermd stadsgezicht. Zuilen is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation! Fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 5 minuten op de ringweg. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Zuilen. Ben je op zoek naar een woning in Zuilen e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden