DADELSTRAAT 2

Een sfeervolle en lichte hoekwoning in hartje Wittevrouwen gelegen op een rustige hoek op de kruising Palmstraat/Dadelstraat. Een fijne en rustige plek die zich kenmerkt door weinig verkeer.

De woning (± 74 m2 inclusief slaapkamer op de 2e verdieping) beschikt over een slimme indeling en opvallend veel licht dankzij de hoekligging en vele raampartijen. Vanuit de lichte en ruime woonkamer met meerdere raampartijen heb je toegang tot de ruime, semi-open keuken en via de mooie openslaande deuren loop je zo de sfeervolle stadstuin in. De stadstuin is gelegen op het westen en beschikt door de oriëntatie over veel zuiderzon. Vrij uniek voor de wijk; de stadstuin beschikt over een ‘achterom‘ in de vorm van een zij-ingang. Heel praktisch! Op de eerste verdieping kom je drie slaapkamers en de badkamer tegen. Op zolder, die bereikbaar is met een vaste trap, is er zelfs een vierde slaapkamer gecreëerd.

De Dadelstraat is een begrip in Wittevrouwen! Een fijne en rustige straat waar kinderen ouderwets op straat spelen en ouders op een bankje voor de deur een praatje met de buren maken. Een straat waarbij de mooie gevels veel eenheid en historie uitstralen. Centraal gelegen in Wittevrouwen en op loopafstand van het centrum. Op wandelafstand is ‘Goesting’, ‘Koffie75’, de wereldberoemde ‘Roberto Gelato’, ‘Gastmaal Café’ en een warme bakker gelegen. Op de hoek Klaverstraat/Goedestraat zit de bekende groenteboer ‘Ganseman’.

Verderop in de wijk kun je terecht bij de buurtsuper of de Biltstraat voor de dagelijkse boodschappen. Het Griftpark is ook op loopafstand gelegen. Het oude centrum is op wandelafstand gelegen. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen goed bereikbaar. Het is een gewilde, rustige en zeer prettige woonomgeving.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.


KENMERKEN

ADRES
DADELSTRAAT 2

WIJK
WITTEVROUWEN

VRAAGPRIJS
€ 350.000,- k.k.

BOUWJAAR
1890

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
69 M2

PERCEELOPPERVLAKTE
52 M2

AANTAL KAMERS
5 (3 SLAAPKAMERS)

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de gewilde Dadelstraat in Wittevrouwen gelegen sfeervolle hoekwoning (± 1890) met stadstuin op het westen. 


Dadelstraat 2
€ 350.000,- k.k. 

Foto’s

Interesse?

Laten we gaan bezichtigen!

Vul het contactformulier in en we bellen je.

[contact-form-7 id='5' title='']