CORNELIS MERTENSSTRAAT 51

Karakteristieke & sfeervolle benedenwoning! Op een leuke en centrale plek in Zuilen is deze sfeervolle en ruime benedenwoning met diepe en zonnige achtertuin (Z) gelegen.

De sfeer in deze jaren ‘30 benedenwoning moet je komen ervaren! Door de grote raampartijen, goede plafondhoogtes en lichte serre beschikt de woning over goed en veel lichtinval. Kenmerkend voor deze leuke woning zijn verder de fijne en praktische indeling, de nette en moderne afwerking, de ruime woonkamer met semi-open keuken, de fraaie serre met openslaande deuren en de diepe en zonnige achtertuin op het zuiden.

De woning is gunstig gelegen. Zo fiets je in ongeveer 10 minuten naar hartje Utrecht. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het station Utrecht Zuilen en diverse busverbindingen liggen op loopafstand. Ook automobilisten hoeven zich geen zorgen te maken. In de regel kun je je auto gemakkelijk kwijt en kun je gratis parkeren voor de deur.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij de Albert Heijn, HEMA en diverse andere winkels op de Amsterdamsestraatweg of bij diverse markten in de buurt en in het centrum. Het levendige Julianapark ligt om de hoek, net als het middeleeuwse slot Zuylen en Fort aan de Klop (nu een brasserie). Wie in Zuilen woont, ervaart de aantrekkelijkheid van het stadse leven. Maar deze wijk heeft tegelijk de geborgenheid behouden die ze had toen ze nog een dorp was: het moment waarop deze woning gebouwd werd.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.


KENMERKEN

ADRES
CORNELIS MERTENSSTRAAT 51

WIJK
ZUILEN

VRAAGPRIJS
€ 198.500,- k.k.

BOUWJAAR
1926

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
67 M2

AANTAL KAMERS
2 (1 SLAAPKAMER)

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

Op een leuke en centrale plek in Zuilen gelegen sfeervolle en ruime benedenwoning met diepe en zonnige achtertuin (Z). 


Cornelis Mertensstraat 51
€ 198.500,- k.k. 

Foto’s

Interesse?

Laten we gaan bezichtigen!

Vul het contactformulier in en we bellen je.