CANTONDEEF 57

Aan de rand van Overvecht gelegen, op nog geen 5 km afstand van het centrum, ruim en modern 3-kamer appartement met zonnig balkon, eigen berging en dichtbij park!

Leuke aan dit appartement is, naast de slimme indeling met o.a. twee slaapkamers, de moderne uitstraling van het gebouw. Naast deze gave uitstraling is het appartementencomplex een aantal jaren gelegen gerenoveerd en zijn er diverse maatregelen genomen op het gebied van duurzaamheid. Het appartementencomplex is geïsoleerd en is zelfs voorzien van zonnepanelen. Het resultaat is dat dit appartement een B energielabel heeft. 

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en op een gunstige positie in het gebouw waarbij je vanuit de woonkamer fijn en groen uitzicht hebt. Daarnaast heb je door de ligging in het gebouw en de raampartijen volop lichtinval. Op het gebied van comfort beschikt de woning over isolatie, dubbel glas en stadsverwarming. De semi-open keuken, de ruime woonkamer, twee (slaap)kamers, de moderne badkamer, de separate toiletruimte, een breed balkon en de fijne lichtinval maken het geheel compleet.

Het appartement is gelegen in een mooi vier-laags appartementencomplex en bestaat uit 40 woonappartementen, bergingen en garageboxen. Het gebouw heeft een moderne uitstraling met gemetselde gevels, mooie raampartijen en fraaie balkons. Het appartement is opgeleverd in 1968 en in 2019 gronding gemoderniseerd en slim ingedeeld waardoor er twee slaapkamers zijn gecreëerd. De vloer- en wandafwerking zijn in neutrale kleurstelling en de keuken, badkamer en toiletruimte zijn modern uitgevoerd. De semi-open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en staat in leuke verbinding met de woonkamer.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 16 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Gelegen aan de rand Overvecht waardoor je binnen een mum van tijd in en uit de stad bent. Op fietsafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Dichterbij kom je winkelcentrum Gagelhof tegen. Op loopafstand ligt het Sjanghaipark.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
CANTONDEEF 57

WIJK
OVERVECHT

VRAAGPRIJS
€ 245.000,- K.K.

BOUWJAAR
1968

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
65 M2

BALKON
6 M2

BERGING
5 M2

INHOUD
216 M3

AANTAL KAMERS
3 (2
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER-, MUUR- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
B (GELDIG TOT 18-04-2023)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 157,76 PER MAAND
INCL. € 65,- VOORSCHOT STOOKKOSTEN

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 56994532

VERWARMING & WARM WATER
STADSVERWARMING

KADASTER
UTRECHT / F / 2365 A21 & A59

EIGENDOMSSITUATIE
ERFPACHT

CANON
EEUWIGDUREND AFGEKOCHT

ZELFBEWONINGSPLICHT
JA, TOT 16-04-2022

Bekijk de video!

Aan de rand van Overvecht gelegen, op nog geen 5 km afstand van het centrum, ruim en modern 3-kamer appartement met zonnig balkon, eigen berging en dichtbij park!


Cantondreef 57
€ 245.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Overvecht is een groene en ruim opgezette wijk met een centrale ligging. Een wijk met opvallend veel groen en veel voorzieningen: meerdere parken, een groot en geliefd winkelcentrum en een eigen treinstation. Overvecht hoorde toe aan de gemeenten Maartensdijk, Achttienhoven en Westbroek en werd na de gemeentelijke herindeling van 1954 toegekend aan Utrecht. Door de grenswijziging werd de bouw van de wijk Overvecht mogelijk. Tot 1960 was Overvecht een weiland. De stedenbouwkundigen Wissing en Hanekroot maakten het stedenbouwkundig plan voor Overvecht dat grotendeels is uitgevoerd in de jaren zestig. In de beginjaren was Overvecht een nieuwbouwwijk, die woonruimte bood aan woningzoekenden op de toen krappe woningmarkt. De wijk is nu uitgegroeid tot een volwassen, multiculturele stadswijk. Flats worden afgewisseld met eengezinswoningen.

Heerlijk centraal gelegen! Binnen ± 15 minuten fietsen sta je op de Neude en binnen ± 10 minuten rijden zit je op de A2 of A27. Even een hapje eten in de stad hoeft geen moeite meer te kosten! Overvecht is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation. Op loopafstand is het geliefde winkelcentrum Overvecht gelegen met een breed winkelaanbod. Diverse winkels en grote supermarkten zoals Albert Heijn XL liggen binnen handbereik. Het voormalige NPD terrein tegenover het winkelcentrum wordt de komende periode omgetoverd tot een plek waar wonen, horeca, sporten en werken samen komen. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Overvecht. Ben je op zoek naar een woning in Overvecht e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden