BOLLENHOFSESTRAAT 148

Aan een ‘doodlopend’ deel in de Bollenhofsestraat, in de gewilde wijk Wittevrouwen, is deze sfeervolle tussenwoning met fijne stadstuin gelegen. Aan de achterzijde grenst de woning aan de diepere percelen van de Poort- en Bladstraat. Zo ontstaat er aan de achterzijde veel gevoel van ruimte. Vrij bijzonder voor de wijk!

De woning is slim ingedeeld waarbij de gewijzigde trapopgang ervoor heeft gezorgd dat de toiletruimte toegankelijk is vanuit de entree/gang en de keuken ruim is uitgevoerd. De sfeervolle en L-vormige woonkamer met houten vloer heeft een hoog plafond (± 2.90m) en is opvallend licht. De keuken, badkamer en toiletruimte zijn modern uitgevoerd. De woning is verder strak afgewerkt met fraaie vloeren en lichte kleurstellingen en beschikt over veel bergruimte. Het klinkt cliché, maar je kunt hier zonder veel te klussen zo in! In 2010 is de C.V.-ketel vernieuwd.

Op de eerste verdieping tref je een ruime overloop met vaste trap naar de tweede verdieping aan. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim en over de volledige breedte uitgevoerd. De sfeervolle slaapkamer aan de achterzijde met balkenpartij heeft een dakraam en een dakkapel. Aan de achterzijde heb je weids en groen uitzicht en reikt het zicht tot aan de bomenpartij van de Biltse Grift. De badkamer beschikt o.a. over een inloopdouche en een tweede toilet. Op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer met dakraam en dakkapel aanwezig.

De Bollenhofsestraat is een begrip in Wittevrouwen! Een fijne en rustige straat waar kinderen ouderwets op straat spelen en ouders op een bankje voor de deur een praatje met de buren maken. Een straat waarbij de karakteristieke gevels met fraaie rollagen veel eenheid en historie uitstralen. Centraal gelegen in Wittevrouwen en op loopafstand van het centrum. Om de hoek zijn ‘Koffie75’, de wereldberoemde ‘Roberto Gelato’, een warme bakker en ‘Goesting’, gelegen. Verderop zit op de hoek Klaverstraat/Goedestraat de bekende groenteboer ‘Ganseman’. Verderop in de wijk kun je terecht bij de buurtsuper of de Biltstraat voor de dagelijkse boodschappen. Het Griftpark is op wandelafstand gelegen. Dit geldt ook voor het oude centrum. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen vanuit de Biltstraat goed bereikbaar. Het is een gewilde, rustige en zeer prettige woonomgeving.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.


KENMERKEN

ADRES
BOLLENHOFSESTRAAT 148

WIJK
WITTEVROUWEN

VRAAGPRIJS
€ 399.000,- k.k.

BOUWJAAR
1893

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
82 M2

PERCEELOPPERVLAKTE
56 M2

AANTAL KAMERS
4 (3 SLAAPKAMERS)

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In het gewilde deel van de Bollenhofsestraat in Wittevrouwen gelegen sfeervolle en goed onderhouden tussenwoning met ruime woonkamer en fijne stadstuin. 


Bollenhofsestraat 148
€ 399.000,- k.k. 

Foto’s

Interesse?

Laten we gaan bezichtigen!

Vul het contactformulier in en we bellen je.

[contact-form-7 id='5' title='']