BOEKELAAN 13

In Tuindorp-oost gelegen ruime, inpandige garage met elektrische kanteldeur. Centraal gelegen nabij gunstige uitvalswegen.

De Boekelaan 13, een ruime, inpandige garage met elektrische kanteldeur van het merk Marantec, type Comfort 150 met afstandbediening. Verder beschikt de garage over elektra en een wateraansluiting (werking onbekend). De garage is gelegen in de Boekelaan en maakt onderdeel uit van het appartementencomplex ‘Vijverzicht’ met in totaal 21 woonappartement en 19 garages.

Als eigenaar van de garage ben je lid van een actieve ‘Vereniging van Eigenaars’. De servicekosten bedragen circa € 23,26 per maand.

De garage is centraal gelegen met diverse voorzieningen op loopafstand en nabij gunstige uitvalswegen en openbaar vervoer. Dankzij de centrale ligging is zelfs het centrum op fietsafstand gelegen. Het ‘Science Park’ is overigens ook goed per fiets te bereiken. Het is een gevarieerde, groene woonomgeving. 

Interesse in deze garage?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
BOEKELAAN 13

WIJK
TUINDORP-OOST

VRAAGPRIJS
€ 42.500,- K.K.

BOUWJAAR
1966

OPPERVLAKTE
±17 M2

ELEKTRISCHE KANTELDEUR
JA, MET AFSTANDBEDIENING

WATER
JA, WERKING ONBEKEND

ELEKTRA
JA

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 23,26 PER MAAND

KVK
JA, 51226391

KADASTER
UTRECHT / L / 1257 A28

AANDEEL VVE
1/229ste

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

AANVULLENDE VERKOOPVOORWAARDEN
ZIE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR AANVULLENDE CLAUSULES

Bekijk de video!

In Tuindorp-oost gelegen ruime, inpandige garage met elektrische kanteldeur.

Centraal gelegen nabij gunstige uitvalswegen.


Boekelaan 13
€ 42.500,- K.K. 

IN DE BUURT!

Tuindorp-oost ligt in het noordoosten van de stad Utrecht en werd in de jaren ’50 gebouwd in de Voorveldse polder, ten oosten van de jaren 30-buurt Tuindorp. Tuindorp-oost grenst in het zuiden aan Wittevrouwen en in het oosten aan de buurt Voordorp. Tuindorp-oost wordt gekenmerkt door veelal appartementen en ruime eengezinswoningen. De buurt verschilt dan ook architectonisch erg van Tuindorp. 

Tuindorp-oost is centraal gelegen met diverse voorzieningen op loopafstand en nabij gunstige uitvalswegen en openbaar vervoer. Voor de dagelijkse boodschappen loop je naar het vernieuwde winkelcentrum ‘de Gaard’. Het ‘Griftpark’ is op wandel-/fietsafstand en dankzij de centrale ligging is zelfs het centrum op fietsafstand gelegen. Het ‘Science Park’ is overigens ook goed per fiets te bereiken. Het is een gevarieerde, groene en kindvriendelijke woonomgeving. 

Het Griftpark is een modern stadspark voor jong en oud. Het Griftpark en zijn mooie stadsnatuur bieden een geweldig uitzicht over de stad. De kinderboerderij en de speelplaatsen maken dit park ook erg geschikt voor jonge kinderen. De verschillende geplande activiteiten maakt dat er altijd wel iets te doen is in het park. Ben je op zoek naar een woning/appartement/garage in Tuindorp-oost? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden