BENTHEIMERSTRAAT 41


In de populaire en duurzame wijk Veemarkt gelegen speelse en moderne 5-kamer tussenwoning (± 93 m2, energielabel A) met stadstuin op het westen, drie slaapkamers, stadspark aan de voorzijde en een achterom naar de mooie binnentuin.

Heerlijke centraal, ruim en duurzaam, de Bentheimerstraat 41. Een moderne en lichte 5-kamer tussenwoning met een eigen parkeerplaats, berging en een speelse indeling. De woning is namelijk gebouwd met een woonkeuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping. Alle verdiepingen beschikken over opvallend veel lichtinval dankzij de vele raampartijen. Groei je je woning uit en wil je graag verhuizen binnen of naar Utrecht (Noord)oost? Dan is dit je kans om te wonen in een duurzame en moderne woning in één van de leukste delen van Utrecht.

We nemen je graag mee door de woning. Als je voor de woning staat zal je direct het groene karakter opvallen van dit deel van de Veemarkt. Recht tegenover de woning ligt een brede groenstrook met veel beplantingen die visueel door loopt in de bomenrij van de Voorveldselaan. Je waant je niet in de stad met dit fijne uitzicht en deze groene omgeving! Je komt de woning binnen in een ruime entree/hal met meterkastopstelling, moderne toiletruimte en voldoende ruimte voor de garderobe. Op de begane grond is de woonkeuken gelegen. De huidige eigenaren hebben het koken en tafelen gecombineerd met een leuke zit aan de voorzijde. De verdieping is ruim en maar liefst ± 5.70m breed. Dankzij de vierkante vorm van de verdieping kun je de indeling gemakkelijk wijzigen. De keuken is modern uitgevoerd en voorzien van inbouwapparatuur met veel werkblad. Via de openslaande deuren is de kleine stadstuin bereikbaar. Fijn om een eigen buiten te hebben! In de praktijk zul je waarschijnlijk eerder in de gemeenschappelijke binnentuin of de brede groenstrook aan de voorzijde zitten te tafelen, maar neemt niet weg dat je hier lekker kunt zitten met een zonligging op het westen. Via de stadstuin is de berging bereikbaar. Dit is een gedeelde berging waarbij de woning ± 1/3e afgebakend in gebruik heeft. Via de berging is de groene en leuk opgezette binnentuin bereikbaar. Een plek waar ouders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten en heerlijk kunnen genieten. Binnen Veemarkt is deze binnentuin mooi en ruim en niet ten koste gegaan van de eigen tuin. De eigen parkeerplaats ligt in de binnentuin. We lopen via de mooie binnentuin weer terug naar de woning…

Op de eerste verdieping kom je de woonkamer tegen. Dankzij een hoger gelegen woonkamer ervaar je het uitzicht en de lichtinval optimaal. Doordat de eettafel op de begane grond staat heb je hier alle ruimte om je zitmeubels kwijt te kunnen. Het trappenhuis is slim en efficient gepositioneerd zodat zo min mogelijk m2 verloren zijn gegaan in het trapgat. De moderne badkamer ligt ook op deze verdieping. De badkamer is voorzien van mooi tegelwerk met stoere donkere voeg en compleet uitgevoerd waarbij er een douche, tweede toilet en wastafelmeubel aanwezig zijn. Je kunt hier mechanisch en natuurlijk ventileren. 

Op de tweede verdieping kom je, in tegenstelling tot soortgelijke woningen in de buurt, drie slaapkamers tegen. De huidige eigenaren hebben op een slimme manier een derde slaapkamer gecreëerd. Naast de drie slaapkamers is er ook een separate was-/stookruimte aanwezig met bergruimte. 

De woning ligt in de gewilde Veemarkt en is in 2016 opgeleverd. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt o.a. over houten kozijnen met dubbele beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie en zonnepanelen. Het energielabel van de woning is A. De woning beschikt over 12 zonnepanelen.

Veemarkt is een unieke, moderne en duurzame woonwijk in het gewilde Utrecht Noordoost. Een wijk met een hoge duurzaamheidsscore en recreatie en voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Utrecht is op fietsafstand en de wijk ligt vlakbij het groene Voorveldse polder met o.a. ‘De Zeven stroompjes’. Even wandelen of recreëren kan om de hoek. Het Griftpark, een modern stadspark voor jong en oud, is op wandelafstand gelegen. Naast wonen is er ook ruimte voor werken aan huis. Voor de dagelijkse boodschappen loop je naar het vernieuwde winkelcentrum ‘de Gaard’. Wittevrouwen ligt om de hoek. Goesting, Koffie75, de wereldberoemde Roberto Gelato, Gastmaal Café zijn op wandelafstand gelegen. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen zeer goed bereikbaar. Ook met de auto is de wijk goed te bereiken. Het is een gewilde, rustige en prettige woonomgeving.

Interesse in deze bijzondere woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
BENTHEIMERSTRAAT 41

WIJK
VEEMARKT

VRAAGPRIJS
€ 489.500,- K.K.

BOUWJAAR
2016

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
93 M2

STADSTUIN
8 M2

BERGING
2 M2

INHOUD
330 M3

AANTAL KAMERS
(3 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER-, MUUR- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
A (18/12/2025)

ZONNEPANELEN
JA, 12 STUKS (EIGENDOM)

EIGEN PARKEERPLAATS
JA

SERVICEKOSTEN VVE PARKEERPLAATS/BINNENTUIN
€ 20,- PER MAAND

VERWARMING
HRe C.V.-KETEL

WARM WATER
HRe C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / L / 2754, 2786, 2791 A-1

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de populaire en duurzame wijk Veemarkt gelegen speelse en moderne 5-kamer tussenwoning (± 93 m2, energielabel A) met stadstuin op het westen, drie slaapkamers, stadspark aan de voorzijde en een achterom naar de mooie binnentuin.


Bentheimerstraat 41
€ 489.500,- K.K. 

IN DE BUURT!

Veemarkt is een unieke, moderne en duurzame woonwijk in het gewilde Utrecht Noordoost. Een wijk met recreatie en voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Utrecht is op fietsafstand en de wijk ligt vlakbij het groene Voorveldse polder met o.a. ‘De Zeven stroompjes’. Even wandelen of recreëren kan om de hoek. Het Griftpark, een modern stadspark voor jong en oud, is op wandelafstand gelegen. Naast wonen is er ook ruimte voor werken aan huis.

Veemarkt is een stedelijke woonwijk met een bijzonder straatbeeld met een grote variatie aan gevels, architectuurstijlen, hoogtes, breedtes en materialen. Eén van de belangrijkste kenmerken voor de wijk Veemarkt is dat het een duurzame wijk is. Concreet houdt dat in dat woningen een hoge duurzaamheidsscore hebben met een lage EPC. Dit is onder andere bereikt door goede isolatie en o.a. gebruik van zonnepanelen.

Foto’s


Plattegronden