AMERONGSEBERG 5

In de groene en gewilde wijk Lunetten op een rustige plek gelegen lichte en ruime eengezinswoning met een diepe en zonnige achtertuin, berging en achterom! Direct om de hoek ligt het geliefde Beatrixpark en achter de woning ook veel groen. 

De woning is slim en praktisch ingedeeld en dankzij de raampartijen en verschillende dakramen en Velux cabrio balkonvensters opvallend licht. Op het gebied van comfort beschikt de woning over isolatie, zonnepanelen (5), dubbel glas en een eigen C.V.-installatie (merk Remeha). De slimme indeling, de moderne afwerking, de ruime woonkamer met toegang naar diepe en zonnige achtertuin, de ruime slaapkamers, de prettige lichtinval en verzorgde en nette afwerking maken het geheel compleet.

We nemen je mee door de woning; via de kleine voortuin kom je de woning binnen in een ruime entree/hal. Aan de voorzijde tref je een moderne toiletruimte met zwevend toilet, fontein en chique tegelwerk. Na de toiletruimte tref je een vaste kast met daarin o.a. de meterkastopstelling, garderobe en de trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer is toegankelijk vanuit de entree/hal. De woonkamer is breed en beschikt over een ruim, moderne semi-open keuken. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd waardoor de woonkamer ’tuin georiënteerd’ is. Via de grote schuifpui loop je de fraai aangelegde, zonnige achtertuin in. De achtertuin is op het westen/noordwesten gelegen en beschikt over een handige, eigen berging en een achterom. Achter de woning ligt een groenstrook met een aantal speeltoestellen.

Op de eerste verdieping tref je twee slaapkamers en de badkamer aan. De slaapkamer aan de achterzijde is over de volle breedte en beschikt over een groot dakraam en een Velux cabrio balkonvenster. Dit zijn dakramen die je kunt openen waardoor er een balkon ontstaat. Verder beschikt de slaapkamer over een ruime kastenwand. De badkamer is modern uitgevoerd en o.a. voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel. De tweede verdieping is toegankelijk via een mooie, vaste trap. Op de tweede verdieping kom je veel bergruimte, was-/stookruimte en een derde (slaap)kamer tegen. De (slaap)kamer beschikt ook over een Velux cabrio balkonvenster en twee dakramen aan de voorzijde.

Nog even een jaargetallen op een rij: in 2014 zijn de zonnepanelen op de woning geplaatst, is de schuifpui vervangen door een Knipping Schuifpui, een nieuwe groepenkast geplaatst, tuin aangelegd. In 2015 is er bodemfolie in de kruipruimte aangebracht. De badkamer is uit 2011 en de keuken uit 2006. Alle genoemde jaargetallen zijn aangegeven door de vorige verkoper. M.b.t. de erfpacht en in tegenstelling tot veel woningen in Lunetten is bij deze woning de canon eeuwigdurend afgekocht! 

De woning is gunstig gelegen. Zo fiets je in ongeveer 15 minuten naar hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Lunetten heeft een eigen treinstation en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende winkels in het winkelcentrum van Lunetten. Op fietsafstand ligt o.a. het steeds populairder wordende Rotsoord. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje. Iets dichterbij, om de hoek, ligt het Fort Lunet IV (in het Beatrixpark) of het Lunet Werkcafé. Kortom, een fijne en centrale plek om te wonen!

Interesse in deze leuke en ruime woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
AMERONGSEBERG 5

WIJK
LUNETTEN

VRAAGPRIJS
€ 425.000,- K.K.

BOUWJAAR
1991

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
102 M2

ACHTERTUIN
49 M2

LIGGING TUIN
WEST/NOORDWESTEN

BERGING
5 M2

INHOUD
345 M3

AANTAL KAMERS
4 (3
 SLAAPKAMERS)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
B (GELDIG TOT 23/09/2027)

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
UTRECHT / P / 4517

EIGENDOMSSITUATIE
ERFPACHT

CANON
EEUWIGDUREND AFGEKOCHT

Bekijk de video!

In de groene en gewilde wijk Lunetten op een rustige plek gelegen lichte en ruime eengezinswoning met een diepe en zonnige achtertuin, berging en achterom!

Direct om de hoek ligt het geliefde Beatrixpark en achter de woning ook veel groen. 


Amerongseberg 5
€ 425.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Lunetten ligt in de zuidoostelijk deel van de stad Utrecht. Lunetten is een structuralistisch stedenbouwkundig experiment uit de jaren 70, waarin inspraak van toekomstige bewoners de leidraad was voor de ontwerpers. De inspraak was uniek voor een woonwijk, omdat het alle schaal-niveaus omvatte; stedenbouwkundige en landschappelijke elementen, gevelpartijen, maar ook de inrichting van de woningen en binnenhoven. Lunetten dankt haar naam aan de in het Beatrixpark aanwezige lunetten: de halvemaanvormige verdedigingswerken die omgeven zijn met water. Deze lunetten op de Houtense Vlakte behoren tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook de Limes, de noordelijke grensweg van het Romeinse Rijk, liep door Lunetten. Deze twee langste Nederlandse monumenten kruisen elkaar in het zuidwesten van de wijk. Ten zuiden en oosten van Lunetten liggen de autosnelwegen A12 en A27, met het Knooppunt Lunetten.

Lunetten is centraal gelegen. Vanuit Lunetten fiets je in ongeveer 15 minuten naar hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Lunetten heeft een eigen treinstation en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende winkels in het winkelcentrum van Lunetten. Op fietsafstand ligt o.a. het steeds populairder wordende Rotsoord. Gezellige plekken voor een hapje en een drankje. Iets dichterbij, op wandelafstand, ligt het Fort Lunet IV (in het Beatrixpark) of het Lunet Werkcafé. Kortom, een fijne en centrale plek om te wonen! MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Lunetten. Ben je op zoek naar een woning in Lunetten e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden