AMSTERDAMSESTRAATWEG 871 A-C

In de geliefde wijk Zuilen aan het Amsterdam Rijnkanaal gelegen licht en slim ingedeeld 2-kamerappartement met eigen balkon en eigen berging. Leuke en centrale plek om te wonen; op fietsafstand van het centrum en nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.

Het appartement is slim en praktisch ingedeeld en dankzij de grote raampartijen (schuifpuien) heerlijk licht. Op het gebied van comfort beschikt de woning over isolatie, dubbel glas en een eigen C.V.-installatie (merk Intergas). De slimme indeling, de ruimte in de woonkamer, de ruime slaap- en badkamer, het prettige lichtinval en de moderne keuken (2016) maken het geheel compleet. Het appartement is gelegen in een kleinschalig, modern appartementencomplex dat in 2005 is gerealiseerd en bestaat uit 22 woonappartementen, bergingen en enkele parkeerplaatsen.

Het appartement is gunstig gelegen. Zo fiets je in ongeveer 15 minuten naar hartje Utrecht met al haar leuke winkels, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Reis je veel met het openbaar vervoer? Zuilen heeft een eigen station en diverse busverbindingen zijn op loopafstand. Pak je toch vaker de auto? Je zit binnen een mum van tijd op de ring en je kunt je auto gemakkelijk kwijt (parkeren is gratis). Met 25 miniuten rijden sta je in Amsterdam Zuid (zonder files). Voor de dagelijkse boodschappen kun je eenvoudig terecht bij verschillende supermarkten en andere winkels op de Amsterdamsestraatweg of bij diverse markten in de buurt en in het centrum. Het gave Werkspoorkwartier met al haar levendigheid en horeca en het mooie Julianapark liggen op loopafstand. Wie in Zuilen woont, ervaart de aantrekkelijkheid van het stadse leven. Maar deze wijk heeft tegelijk de geborgenheid behouden die ze had toen ze nog een dorp was.

Interesse in dit leuke appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
AMSTERDAMSESTRAATWEG 871 A-C

WIJK
ZUILEN

VRAAGPRIJS
€ 200.000,- k.k.

BOUWJAAR
2005

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
44 M2

BALKON
3 M2

BERGING
2 M2

INHOUD
142 M3

AANTAL KAMERS
2 (1
 SLAAPKAMER)

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER- & MUURISOLATIE

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 75,- PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 30281468

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
ZUILEN / B / 4039 A8

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de geliefde wijk Zuilen aan het Amsterdam Rijnkanaal gelegen licht en slim ingedeeld 2-kamerappartement met eigen balkon en eigen berging.


A’damsestraatweg 871 A-C
€ 200.000,- k.k. 

IN DE BUURT!

Zuilen wordt gezien als een van de leukere wijken van de stad Utrecht met een mix aan bebouwing en bewoners. De grote afwisseling in type straten geven de wijk een dorps karakter met het voordeel zo in de binnenstad te zijn. De centrale ligging, de leuke tentjes (het Werkspoorcafé, het Werkspoorkathedraal, The Colour Kitchen, de Kleine Baron, Fort de Klop) en het nieuwe Werkspoorkwartier maken Zuilen een geliefde wijk onder starters.

Even wat geschiedenis; Zuilen vormde tot 1954 samen met o.a. het dorp Oud-Zuilen de zelfstandige gemeente Zuilen. De huidige wijk Zuilen ontstond aan het begin van de twintigste eeuw door uitbreiding van het oude dorp ten behoeve van arbeiders van de bedrijven Werkspoor en Demka die zich aan het Amsterdam-Rijnkanaal vestigden. De monumentale ‘As van Berlage’ en de Amsterdamsestraatweg zijn zeer bepalend voor de ruimtelijke structuur van de wijk.

Zuilen wordt getypeerd door arbeiderswoningen uit de jaren 1910 tot en met 1935 en veel beneden-/bovenwoningen uit de jaren ‘30 bouwperiode. Zuilen wordt enerzijds begrensd door de rivier Vecht en het spoor, door het Amsterdam-Rijnkanaal, de Marnixlaan, en de gemeentegrens aan de noordkant. Een deel van de wijk Zuilen is een beschermd stadsgezicht. Zuilen is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en beschikt zelfs over een eigen treinstation! Fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 5 minuten op de ringweg. MOIB makelaars & taxateurs heeft regelmatig woningen en appartementen te koop in en rondom Zuilen. Ben je op zoek naar een woning in Zuilen e.o.? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden