J.P. Coenstraat

“We hebben het contact met Mohamed ervaren als zeer plezierig. Hij kwam zeer goed voorbereid naar ons eerste gesprek (o.a. een marktanalyse van de wijk, positie t.o.v. andere woningen en historische waarden). Hij heeft ons bijgestaan met raad en daad tijdens het gehele verkoopproces. Wij, als verkopers, hebben ook zelf veel invloed gehad, zodat wij het gevoel hebben gekregen het huis verkocht te hebben zoals wij dat wilden. Bij vragen was hij altijd bereikbaar of werden we kort erop teruggebeld. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.”

2e Delistraat

“Mohamed is een uiterst betrokken makelaar. Zakelijk. Komt zijn afspraken na, is zorgvuldig en realistisch. Een goed inleveringsvermogen en kennis van zaken. Kortom een zeer betrouwbare partij om je huis te laten verkopen.”

Hugo de Grootstraat

“Mohamed Ibrahimi is een bijzonder prettige makelaar in de omgang. Mohamed staat altijd voor je klaar. Hij is ook aan te bevelen als aankoopmakelaar.”

Kapteynlaan

“We waren zeer tevreden over deze makelaar. Hij was professioneel en communiceerde open alle scenario’s met ons door. De makelaar had aandacht voor onze wensen. Er werden goede adviezen gegeven op een vriendelijke en toegankelijke manier. De foto’s van het appartement waren van zeer goede kwaliteit.”

Mgr. van de Weteringstraat

“Mijn makelaar (Mohamed) kwam direct met veel relevante informatie. Het was lastig om een echt vergelijkbaar object te vinden om zo ook de prijs te bepalen, alles werd echter helder en rustig uitgelegd en besproken. Daarnaast werd ik goed betrokken bij de gang van zaken en de beslissingen die gemaakt kunnen worden. Hij heeft zich uitmuntend opgesteld in de bezichtigingen wat er erg veel waren.”

Handelskade

“Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar , deskundig en komt afspraken goed na. Heel plezierig in de omgang . Een aanrader.”

St.-Janshovenstraat

“Prettig in omgang. Geen gladde praatjes. Goed op de hoogte van markt. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.”

Lange Jansstraat

Ervaren en klein makelaarskantoor met veel expertise en uitermate klantvriendelijk. Zijn ook zeer snel en efficiënt en alle documentatie klopt. De fotograaf waar ze mee werken heeft ook uitstekend werk gedaan.

Ravellaan

“Snel, duidelijk, helder. Appartement werd prachtig gefotografeerd, normaal en 360° door de professinele fotograaf. Ook wist Mohamed door een tip mij 2000 euro te besparen waarmee hij zichzelf al terugverdiende! Het appartement was op het goede moment op Funda gezet op aanraden van de makelaar wat wel te merken was aan het aantal visits op Funda (1300!) diezelfde dag. De week daarop hadden we 15 bezichtigingen en was hij 3 dagen later al verkocht, flink boven de vraagprijs! Ook toen er het laatste moment bij de notaris nog een probleem optradt was Mohamed er binnen 15 minuten ter plaatsen om het allemaal glad te strijken. Kortom, goede deskundige en professionele makelaar die niet te min is om ook buiten kantoortijden je te woord te staan!”

Kapelstraat

“Makelaar dhr. Ibrahimi van Van Doorn Makelaardij, heeft de belangstelling voor de woning Kapelstraat 41 zeer goed ingeschat. Door de organisatie van een kijkdag voelden alle belangstellenden dat de interesse groot was. Dit heeft een positief effect gehad op de verkoopprijs. Compliment hiervoor.”

Looplantsoen

“Mohamed Ibrahimi van Van Doorn makelaardij maakte meteen in ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek een vriendelijke, enthousiaste en eerlijke indruk op ons. Hij had een goed tarief, zeer heldere en uitgebreide offerte en heeft ons huis voor een erg goede prijs weten te verkopen. Hij reageert snel op e-mails en telefoontjes en op moment waarop hij afwezig was werd hij zeer goed waargenomen door zijn collega’s. Van Doorn makelaardij dacht actief met ons mee en gaf ons gedurende het gehele traject diverse waardevolle tips. Ik heb het gehele traject als zeer prettig ervaren.”

Pedro Luis Briónstraat

“Wij zijn uiterst tevreden met de gang van zaken met betrekking tot de verkoop van onze woning door Mohamed Ibrahimi van Van Doorn makelaardij. Omdat wij al een andere woning hadden, was het belangrijk voor ons om de verkooptermijn zo kort mogelijk te houden. Mohamed heeft ons in een open en eerlijk gesprek verteld wat we moesten doen om in deze huidige markt kopers te interesseren voor onze woning. Boven onze verwachtingen hadden we in de eerste week bezichtigingen en meteen ook al een serieus bod. Ons huis is binnen een week verkocht! Ongelooflijk! Mohamed hebben wij als zeer prettig ervaren in de omgang. Daarbij heeft hij de juiste deskundigheid in huis. Hij heeft de verkoopfase, de onderhandelingen en de afhandeling van de verkoop zeer professioneel aangepakt. Een echte aanrader!.”

Gildstraat

“100% aanrader. Deze makelaar sluit exact aan bij de klant, maar ook bij de ‘tegen’partij. Heeft verstand van stijl/sociaal gedrag/marktwerking, etc. Een enorme complete makelaar. Geen gladde praatjes, gewoon duidelijk en prettig. Medewerker Mohamed is een fantastische makelaar met enorme kennis.”

“Goede verkoop ondersteuning en nieuwe presentatie ideeën. Dit samen hebben een vlotte verkoop tot gevolg gehad.”

De Wetstraat

“Een vriendelijk en professioneel contact, zowel met de makelaar als met het kantoor. Erg fijne samenwerking. Ook bij vragen snel reactie.”