Stadhouderslaan

“Wij zijn met Mohamed in zee gegaan om ons te helpen bij het vinden van ons familiehuis in het hogere prijssegment in Utrecht. Aangezien er in deze tijd veel mensen dezelfde woonwensen hebben als wij hebben wij voor een makelaar gekozen. Vanaf dag 1 hebben wij een erg prettig contact met Mohamed gehad, hij was altijd bereikbaar voor ons, was eerlijk, betrouwbaar en zorgde voor een goed aanbod aan huizen voordat deze uberhaupt al op de markt waren. Dit zorgde ervoor dat we altijd als 1 van de eersten de huizen konden bezichtingen. Na iets meer dan een maand zoeken hebben wij ons huis gekocht in Utrecht Oost gekocht. Dank zij Mohamed zijn snelle maar respectvolle handelen naar de verkopende partij. Wij zijn erg tevreden en mochten we in de toekomst weer gaan verhuizen dan zullen we zeker Mohamed inschakelen.

Asterstraat

“Mohamed heeft ons erg goed geholpen. Wij konden rustig rondkijken naar de sfeer in het huis en of dat bij ons past. Terwijl hij voor ons de kwaliteit van de bouw en de staat van het huis beoordeelde. Op het moment dat er vragen waren konden wij hem gerust bellen. Kortom, zeer goed geholpen door fijne mensen. Zeker een aanrader.”

Buys Ballotstraat

“Mohamed Ibrahimi is een bijzonder prettige makelaar in de omgang. Mohamed staat altijd voor je klaar. Hij is ook aan te bevelen als aankoopmakelaar.”

Padangstraat

“Goed bereikbaar, goede communicatie intern, zijn erg duidelijk en geven sturing of een huis wel/geen verstandige koop is. Het eerste huis waar ik helemaal verliefd op werd is direct met succes aangekocht (en zonder hen was dit niet gelukt)! Het geld dubbel en dwars waard.”

Korenbloemstraat

“We zijn buitengewoon tevreden met de aankoopbegeleiding van Mohamed. Mohamed was voor ieder bezoek uitermate goed voorbereid, kent de verschillende wijken en combineert dit met een goed oog voor bouwkundige zaken. Met zijn hulp hebben we een mooie woning kunnen vinden, en de wetenschap dat we een weloverwogen beslissing hebben kunnen nemen. Absoluut een aanrader!”

Busken Huetstraat

“Ik ben erg blij met de aankoopbegeleiding van Mohamed. Het contact is altijd erg soepel verlopen. Mohamed is niet bang om eerlijk te communiceren over de staat van de verschillende woningen, prijs/kwaliteit verhouding etc. waardoor ik een weloverwogen keuze heb kunnen maken. Hij en ook de back-office schakelen snel. Ook heb ik gevraagd om advies voor allerlei randzaken zoals een notaris, taxateur etc.”

Henegouwen

“Vanaf het eerste gesprek had ik al een vertrouwd gevoel bij Van Doorn makelaars. Mijn makelaar (Mohamed Ibrahimi) heeft vanaf het begin af aan de tijd genomen om mij alles goed uit te leggen en had daarbij erg veel geduld. Daarnaast heb ik het als erg fijn ervaren dat hij continu met mij meedacht en mij een oprecht advies gaf. Ook de andere collega’s van het kantoor waren erg vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben alles op een professionele en nette manier aangepakt. Mijn makelaar heeft mij op een hele fijne manier door het kooptraject geleid en heeft het mogelijk gemaakt dat ik een woning heb kunnen kopen met een zeker gevoel. Van Doorn Makelaars raad ik iedereen aan die een oprechte en deskundige makelaar zoekt die goed rekening houdt met de persoonlijke situatie.”


We zijn erg tevreden over het aankoopproces onder begeleiding van Mohamed! Op het juiste moment werd er goed gecommuniceerd en geschakeld, waardoor we zeer snel en goed geholpen werden. Een zeer prettig en enthousiaste makelaar die ons goed wist in te schatten!

Socrateslaan

Hoogstraat

“Prettig contact en flexibel in de werkuren. Ook buiten kantooruren zijn ze bereikbaar als het echt nodig is.”

Vlindersingel

“De makelaar heeft geholpen met het selecteren van potentiële huizen, ongeveer elke dag kreeg ik overzicht met nieuw aangeboden woningen. Bij het eerste huis waar we zijn gaan kijken was het direct al raak. Onderhandelingen zijn gestart en ik mag mij nu de gelukkige eigenaar noemen van mijn huis.”

Smaragdplein

“De communicatie verliep goed, als het nodig was om snel te handelen gebeurde dit, ook buiten kantooruren om. Mohamed was erg deskundig en we zouden blind op zijn oordeel vertrouwen. Zonder hen hadden we dit appartement niet voor deze prijs gekregen. Wij waren ontzettend, ontzettend tevreden met Mohamed”

Croeselaan

“Zelf kwamen we er niet tussen, op deze overspannen markt. Via van Doorn makelaardij hadden we een streepje voor. Tijdens bezichtigingen wijzen ze je op punten die je zelf niet had gezien, of willen zien. Nadat het huis gekocht was hebben ze ons heel goed begeleid met de vervolgstappen en op een hele prettige manier het koopcontract met ons doorlopen. Wij zijn voornamelijk door Mohammed geholpen en daar waren we ontzettend blij mee!!!”

Oranjehof

“Toevallig bij Van Doorn terechtgekomen daar deze open was op zaterdag en ons meteen te woord stond. Meneer Ibrahimi is zeer aardig en kundig. Onze makelaar is met ons mee geweest naar de bezichtiging en heeft namens ons een bod uitgebracht. Hij heeft de stukken die horen bij een aankoop goed doorgenomen en ons geadviseerd.”

Fortunadreef

“Uitermate professioneel, zeer plezierig in de omgang, efficiënt en effectief. Kortom, een makelaar die ik iedereen van harte kan aanbevelen.”