WIJ
ZIJN
MOIB
!

Wij zijn MOIB MAKELAARS & TAXATEURS. Een jong NVM makelaarskantoor met een boel ervaring! Ons kantoor is in hartje Wittevrouwen gevestigd aan de Griftstraat 122 in Utrecht. Een leuk en inspirerend kantoor met een centrale ligging waarvandaan we Utrecht e.o. uitstekend kunnen bedienen.

MOIB MAKELAARS & TAXATEURS is opgericht door Mohamed en Laila. MOIB staat voor een grote mate van betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Tijd en aandacht voor de client! Geen snel gedoe, maar gedegen en persoonlijk advies met kennis en humor. Vanuit ons kantoor in Wittevrouwen helpen wij je jouw woning te verkopen, een nieuwe woning te kopen of helpen wij je bij het juiste taxatierapport. Kortom; samen bekijken we hoe we je kunnen helpen om onbezorgd de volgende stap te maken.

Benieuwd hoe wij werken?
Kom gerust een keer langs; de koffie is heerlijk!

Tot snel, vriendelijke groet,

Signature Mohamed & Laila

ONZE MISSIE!

Jouw belang voorop

Dit is onze ‘main target’. Het gaat wat ons betreft om de mensen en niet om de stenen. Dag in dag uit is dit onze motivatie om succesvol te zijn voor jou!

Kwaliteit

Kwaliteit is onze ’trademark’. Bij alles wat we doen streven naar perfectie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Betrokken en persoonlijk

Wij oefenen ons vak uit met veel betrokkenheid. Tijd en aandacht voor de jou! Geen snel gedoe, maar gedegen en persoonlijk advies met kennis en humor.

Duidelijk en transparant

Bij een intake leggen we je precies uit hoe wij werken en waar we voor staan. Bij ons zijn de lijnen kort en zijn we op verschillende manieren bereikbaar.

Ervaring

Met veel ervaring, liefde voor het vak en kennis van zaken helpt Mohamed al sinds 2003 cliënten bij het verkopen van hun woning of het kopen van een nieuwe woning.

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM, NRVT en VastgoedCert. Wij zijn aangesloten bij het NWWI en voldoen aan alle richtlijnen en voorschriften.

Laila

Backoffice manager

Laila is medeoprichter van MOIB makelaars & taxateurs en heeft een grote voorliefde voor woningen, interieurs en cijfers. Naast de back-office houdt Laila zich met name bezig met innovatie, marketing en finance.

Mohamed

Register makelaar/taxateur

Mohamed is makelaar & taxateur (RM RT) en oefent het vak, met veel plezier, 16 jaar uit. Geboren en opgegroeid in Zeeheldenbuurt waardoor hij Zeeheldenbuurt/Wittevrouwen en de rest van Utrecht als geen ander kent.

Stylist

Roos is onze stylist en adviseert onze cliënten om het maximale uit hun woning te halen. Van advies tot restyling, Roos heeft alles in huis. Samen met Roos zorgen wij ervoor dat onze woningen altijd op hoog niveau worden gepresenteerd.

Benieuwd wat wij meemaken?

Volg ons op instagram!

Koffie?

Ons kantoor is gevestigd in hartje Wittevrouwen aan de Griftstraat 122 in Utrecht.

Onder het genot van heerlijke koffie en thee bespreken wij graag wat we voor je kunnen doen. Omdat wij vaak in afspraken zitten, is het handig om even te laten weten wanneer je langs wilt komen. Zo weet je zeker dat wij er zijn en alle tijd voor je hebben.

Bel, mail ons of stuur even een WhatsApp bericht!


WhatsApp!