fbpx

Wij zijn Mohamed en Laila, MOIB makelaars & taxateurs. Wij zijn er om jou te helpen. Of het de verkoop van jouw woning betreft, een nieuwe woning of een taxatie, wij begeleiden je van A tot Z.

Jouw belang voorop

Dit is onze ‘main target’. Het gaat wat ons betreft om de mensen en niet om de stenen. Dag in dag uit is dit onze motivatie om succesvol te zijn voor jou!

Betrokken en persoonlijk

Wij oefenen ons vak uit met veel betrokkenheid. Tijd en aandacht voor de jou! Geen snel gedoe, maar gedegen en persoonlijk advies met kennis en humor.

Duidelijk en transparant

Bij een intake leggen we je precies uit hoe wij werken en waar we voor staan. Bij ons zijn de lijnen kort en zijn we op verschillende manieren bereikbaar.

Ervaring

Met veel ervaring, liefde voor het vak en kennis van zaken helpt Mohamed al sinds 2003 cliënten bij het verkopen van hun woning of het kopen van een nieuwe woning.

Kwaliteit

Kwaliteit is onze ‘trademark’. Bij alles wat we doen streven naar perfectie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Deskundig

Wij zijn lid van de NVM, NRVT en VastgoedCert. Wij zijn aangesloten bij het NWWI en voldoen aan alle richtlijnen en voorschriften.

ONS TEAM

Wij wonen en werken in de mooiste stad in Nederland! Een fantastische stad die we door en door kennen. We stellen ons graag aan je voor.

Mohamed is register makelaar & taxateur (RM RT) en oefent het vak, met veel plezier, bijna 15 jaar uit. Mohamed is geboren en getogen in Zeeheldenbuurt en kent Zeeheldenbuurt, Wittevrouwen en natuurlijk de rest van Utrecht als geen ander.

Laila is medeoprichter van MOIB makelaars & taxateurs en heeft een grote voorliefde voor woningen, interieurs en cijfers. Naast de back-office houdt Laila zich met name bezig met innovatie, marketing en finance.

In 2017 hebben wij samen MOIB makelaars & taxateurs opgericht. MOIB staat voor een grote mate van betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Tijd en aandacht voor de client! Geen snel gedoe, maar gedegen en persoonlijk advies.

Jouw belang staat bij ons voorop. Dat is onze ‘main target’. Het gaat wat ons betreft om de mensen en niet om de stenen. Dag in dag uit is dit onze motivatie om succesvol te zijn voor jou!

 • “Mohamed heeft ons erg goed geholpen. Wij konden rustig rondkijken naar de sfeer in het huis en of dat bij ons past. Terwijl hij voor ons de kwaliteit van de bouw en de staat van het huis beoordeelde. Op het moment dat er vragen waren konden wij hem gerust bellen. Kortom, zeer goed geholpen door fijne mensen. Zeker een aanrader.”

  KOPER ASTERSTRAAT
 • “We hebben het contact met Mohamed ervaren als zeer plezierig. Hij kwam zeer goed voorbereid naar ons eerste gesprek (o.a. een marktanalyse van de wijk, positie t.o.v. andere woningen en historische waarden). Hij heeft ons bijgestaan met raad en daad tijdens het gehele verkoopproces. Wij, als verkopers, hebben ook zelf veel invloed gehad, zodat wij het gevoel hebben gekregen het huis verkocht te hebben zoals wij dat wilden. Bij vragen was hij altijd bereikbaar of werden we kort erop teruggebeld. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.”

  VERKOPER J.P. COENSTRAAT
 • “Goed bereikbaar, goede communicatie intern, zijn erg duidelijk en geven sturing of een huis wel/geen verstandige koop is. Het eerste huis waar ik helemaal verliefd op werd is direct met succes aangekocht (en zonder hen was dit niet gelukt)! Het geld dubbel en dwars waard.”

  KOPER PADANGSTRAAT
 • “Mijn makelaar (Mohamed) kwam direct met veel relevante informatie. Het was lastig om een echt vergelijkbaar object te vinden om zo ook de prijs te bepalen, alles werd echter helder en rustig uitgelegd en besproken. Daarnaast werd ik goed betrokken bij de gang van zaken en de beslissingen die gemaakt kunnen worden. Hij heeft zich uitmuntend opgesteld in de bezichtigingen wat er erg veel waren.”

  VERKOPER MGR. VAN DE WETERINGSTRAAT

Nu weet je wie wij zijn.

Wij zijn benieuwd wie jij bent.

Laten we afspreken!