Heb je een woning gekocht en heb je een gevalideerd taxatierapport (NWWI) nodig? Of is er een andere reden waarom je een taxatie nodig hebt? MOIB makelaars & taxateurs levert vlot én tegen een scherp, ALL-IN tarief jouw taxatierapport. Onze taxatierapporten zijn duidelijk, betrouwbaar en worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Wij zijn daarnaast uitstekend op de hoogte van de woningmarkt en alle factoren die een rol spelen bij de waarde van een woning.

Binnen 72 uur

Je hebt een taxatie nodig en liever vandaag dan morgen. Wij begrijpen dit volkomen. Binnen 3 werkdagen na de opname van het object ontvang je van ons het taxatierapport. Zo kun je verder en verlies je geen kostbare tijd.

Duidelijk taxatierapport

Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd en voldoen aan alle (NWWI) richtlijnen. Het taxatierapport is duidelijk en goed onderbouwd. Je ontvangt het taxatierapport digitaal zodat je makkelijk verder kunt.

Overzichtelijk proces

Nadat je de taxatie digitaal hebt aangevraagd plannen wij zo spoedig mogelijk de opname in. Na de opname houden we je op de hoogte van de voortgang. Na de validatie en gereedmelding ontvang je van ons het taxatierapport.

Het validatieproces

Gevalideerd taxatierapport? Het NWWI? Taxeren? Wat houden deze termen allemaal in? Bekijk de video en het zal je een stuk duidelijker worden.

Is het al iets duidelijker geworden?
Vraag dan gelijk de taxatie aan.
Nog niet helemaal duidelijk? Bel of mail ons gerust!

Direct een offerte aanvragen!
Direct een taxatie aanvragen!

Hoe werkt het?

01.

Aanvraag taxatie

Via onze website vraag jij of jouw financieel adviseur de taxatie digitaal aan. Wij beoordelen de aanvraag en plannen de opname in. Daarnaast starten wij met het verzamelen van de relevante stukken. Ga je een verbouwing meefinancieren? Vergeet de verbouwingsspecificatie niet!

02.

Opname & Uitwerking

Alle woningen die wij taxeren nemen wij zelf op. Wij doen niet aan geveltaxaties. Dit betekent dat we de woning alleen kunnen taxeren als we ook daadwerkelijk binnen zijn geweest. We meten de woning zelf in en maken diverse foto’s zodat we een goed beeld krijgen van het pand. Op kantoor starten we met een uitgebreid onderzoek en de uitwerking van het taxatierapport. De marktwaarde wordt duidelijk en goed onderbouwd zodat voor alle partijen de onderbouwing van de marktwaarde duidelijk is.

03.

Validatie & Gereedmelding

Nadat het taxatierapport ter validatie wordt aangeboden is het validatie-instituut aan zet. Zij beoordelen het taxatierapport op een aantal punten en geven hierna een feedback. Nadat dit proces is afgerond wordt de taxatie digitaal ondertekend en aan jou verzonden.

Wil je nog even overleggen of heb je nog vragen?

Bel, app of mail ons gerust!