In 3 stappen naar jouw droomhuis!


01.

GOED GESPREK

Het begint vanzelfsprekend met een oriënterend gesprek. Kosteloos, vrijblijvend en oriënterend. Tijdens het aankoopgesprek leggen wij uit hoe we werken en wat voor je kunnen betekenen. We bespreken jouw wensen, bekijken de mogelijkheden en vullen aan. Is de klik er en past de manier van werken bij je, dan gaan we verder en zo snel mogelijk aan de slag!

02.

AAN DE SLAG

We gaan samenwerken en maken duidelijke afspraken. Wij stellen de opdracht op en zorgen voor een inschrijving in het NVM Uitwisselingssysteem. We hebben jouw woonwensen en mogelijkheden in kaart gebracht en we gaan voor je aan de slag. Bezichtigingen plannen, woningen bekijken, kiezen, overleggen, onderzoeken en onderhandelingen voeren.

03.

LEKKER GAAN WONEN ÓF KLUSSEN

Het is gelukt! Je hebt jouw droomhuis gevonden! De woning is bouwkundig in orde, we hebben het papierwerk is geregeld, de financiering is rond, we hebben de eindinspectie uitgevoerd en we zijn onderweg naar de notaris! Spannend! Het is bijna zover. Handtekening zetten, sleutel in ontvangst nemen en genieten… Je hebt een woning gekocht! Van harte!

DE
MAGISCHE
KLIK…

Als je op zoek bent naar een koopwoning in Utrecht dan is het verstandig om je eigen NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Wanneer je de ‘magische’ klik voelt tijdens het bekijken van jouw droomwoning, dan zul je de woning door een roze bril bekijken. Je wordt verliefd op de woning, superenthousiast en je wil er helemaal voor gaan. Niet heel gek en compleet menselijk. Om daarna, smoorverliefd, het aankooptraject in te stappen is niet heel verstandig. Schakel ons in als jouw aankoopmakelaar om je te begeleiden. Zo ben je zeker van een realistische en professionele blik en krijg je goed en onafhankelijk advies.

MOIB makelaars & taxateurs is lid van de NVM en gespecialiseerd in het aankopen van woningen. Onze aankoopbegeleiding is persoonlijk en betrokken. Met jarenlange ervaring in het aankopen van woningen beschikken wij over uitgebreide kennis van de Utrechtse woningmarkt en omgeving. Als NVM aankoopmakelaar zijn wij actief in o.a. in alle wijken in Utrecht en De Bilt, Bilthoven, Zeist, Houten, De Meern/Vleuten etc.

Aangekocht!

Kopers die wij aan een woning hebben geholpen. Schakel ons in als jouw aankoopmakelaar om je ook te begeleiden bij je nieuwe woning!


Reviews op Funda!

#moibaankoopmakelaar

Happy cliënten :)!

Dat is onze motivatie! Dag in dag uit proberen wij ons volledig in te zetten voor onze clienten. Daar halen wij onze energie en voldoening uit! Het gaat ons om de mensen en niet om de stenen.


160+ beoordelingen
9.5 gemiddeld
#trots!

Reviews op Funda!
 

 

Koffie doen?

Ons kantoor is gevestigd in hartje Wittevrouwen aan de Griftstraat 122 in Utrecht.

Onder het genot van heerlijke koffie en thee bespreken wij graag wat we voor je kunnen doen. Omdat wij vaak in afspraken zitten, is het handig om even te laten weten wanneer je langs wilt komen. Zo weet je zeker dat wij er zijn en alle tijd voor je hebben.

Bel, mail ons of stuur even een WhatsApp bericht!


WhatsApp!