In 3 stappen naar jouw droomhuis!


01.

Oriënterend gesprek

Het begint vanzelfsprekend met een oriënterend gesprek. Kosteloos, vrijblijvend en oriënterend. Tijdens het gesprek leggen wij uit hoe we werken en wat voor je kunnen betekenen. We bespreken jouw wensen en vullen aan. Is de klik er en past de manier van werken bij je, dan gaan we verder en zo snel mogelijk aan de slag!

02.

Aan de slag

We gaan samenwerken en maken duidelijke afspraken. Wij stellen de opdracht op en zorgen voor een inschrijving in het NVM Uitwisselingssysteem. We hebben jouw woonwensen en mogelijkheden in kaart gebracht en we gaan voor je aan de slag. Bezichtigingen plannen, woningen bekijken, kiezen, overleggen, onderzoeken en onderhandelingen voeren.

03.

Lekker gaan wonen óf klussen!

Het is gelukt! Je hebt jouw droomhuis gevonden! De woning is bouwkundig in orde, we hebben de papieren in orde gemaakt, de financiering is rond en we zijn onderweg naar de notaris! Spannend! Het is bijna zover. Handtekening zetten, sleutel in ontvangst nemen en genieten… Je hebt een woning gekocht! Van harte!

Als je op zoek bent naar een koopwoning in Utrecht dan is het verstandig om een NVM aankoopmakelaar in te schakelen.

Wanneer je de ‘magische’ klik voelt tijdens het bekijken van jouw droomwoning, dan zul je de woning door een roze bril bekijken. Je wordt verliefd op de woning, superenthousiast en je wil er helemaal voor gaan. Maak je niet druk, dat is heel menselijk. Schakel MOIB makelaars in als jouw aankoopmakelaar om je goed te laten adviseren. Zo ben je zeker van een realistische en professionele kijk op de situatie en krijg je goed en onafhankelijk advies. Realiseer je dat de verkopend makelaar van de woning er voor de verkoper is.

MOIB makelaars & taxateurs is lid van de NVM en gespecialiseerd in het aankopen van woningen. Als NVM aankoopmakelaar in Utrecht en omgeving begeleiden wij jou op een persoonlijke wijze tijdens het volledige aankoopproces. Met een jarenlange ervaring in het aankopen van woningen beschikken wij over een uitgebreide kennis van de Utrechtse woningmarkt en omgeving. Als NVM aankoopmakelaar zijn wij actief in o.a. in alle wijken in Utrecht en De Bilt, Bilthoven, Zeist, Houten, De Meern/Vleuten etc.

Kopers die wij aan een woning hebben geholpen!

Als het goed is heb je een beeld bij onze werkwijze.

Nu willen wij jou graag leren kennen.