VAARTWEG 181 A

Licht, ruim en handen uit de mouwen! In de geliefde Boomberg (Hilversum Noordwest), nabij het centrum en tegenover het Corversbos gelegen ruim hoekappartement met zonnig balkon pal op het zuiden, royale woonkamer (± 44 m2) en handige eigen berging.

Vaartweg 181A: een ruim en opvallend licht 2-kamer hoekappartement met uitzicht op het prachtige Corversbos, op wandelafstand van het Natuurreservaat Spanderswoud en Bussumerheide en op vijf fietsminuten afstand van het gezellige centrum van Hilversum. Een fijne en centrale plek om te wonen met veel groen en voorzieningen op loop-/fietsafstand. Een appartement uit de gewilde bouwperiode jaren ’60 met veel lichtinval en ruimte waarbij wij verwachten dat je nog wel aan de slag gaat. Dankzij de ruimte, de ligging en de indeling meer dan de moeite waard.  

We nemen je graag mee door de woning. Vanuit de gemeenschappelijke entree heb je toegang tot het trappenhuis, de lift en de eigen berging in de onderbouw. Het complex beschikt over een liftinstallatie en het appartement ligt op de tweede verdieping. Via de galerij kom je binnen in de entree/hal (vestibule) met meterkastopstelling. Vanuit de gang zijn alle ruimtes bereikbaar. Een slimme en praktische indeling. De keuken is ruim uitgevoerd en grenst aan de galerij. De royale woonkamer moet je komen ervaren. Voorheen een slaapkamer aan de voorzijde en wonen aan de achterzijde. Beide ruimtes zijn samengevoegd waardoor er een royale woonkamer is ontstaan. De toegang naar de voormalige slaapkamer is behouden gebleven waardoor je vrij gemakkelijk een tweede slaapkamer aan de voorzijde kunt creëren. De zichtlijnen vanuit de woonkamer zijn fraai waarbij je aan de voorzijde uitkijkt op het Corversbos en de achterzijde over de daken. Vanuit beide kanten veel zicht op groen met dankzij de hoekligging een extra zijraam. Het balkon, pal op het zuiden, is toegankelijk vanuit de woonkamer. Zie je het al voor je… heerlijk genieten van de zon op je eigen balkon… Terug naar de gang. De badkamer en toiletruimte zijn ook toegankelijk vanuit de gang. De toiletruimte is separaat. De slaapkamer is ruim uitgevoerd en heeft ook toegang naar het balkon.  

Het appartement is gelegen in een vijf-laags appartementencomplex en bestaat o.a. uit 24 woonappartementen en bergingen. Het gebouw is opgeleverd in 1966 en de Vereniging van Eigenaars is actief. De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van het gebouw. Volop gemak.

De Vaartweg ligt in de geliefde en groene Boomberg. Een fijne woonbuurt gelegen in het noordwesten van Hilversum grenzend aan het centrum en veel bos. Je loopt zo het zgn. voetstappenpad op. Een historische wandelroute om Hilversum heen van 25 kilometer die verschillende natuurgebieden doorkruist. Het Corversbos, het Natuurreservaat Spanderswoud en Bussumerheide liggen tegenover het appartementencomplex. Verder kenmerkt Boomberg zich door mooie lanen met prachtige woningen. Boomberg is met de auto vanaf de snelweg goed te bereiken. Het centrum van Hilversum en het bijbehorende stationsgebied is met de fiets in ± 5 minuten bereikbaar. Het is een gewilde, prettige woonomgeving.

Interesse in dit ruime appartement?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
VAARTWEG 181 A

WIJK
BOOMBERG/NOORDWEST

VRAAGPRIJS
€ 250.000,- K.K.

BOUWJAAR
1966

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
79 M2

BALKON
5 M2

ZONLIGGING BALKON
ZUID

BERGING
9 M2

INHOUD
255 M3

AANTAL KAMERS
2 (1 SLAAPKAMER)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 197,30 PER MAAND
EXCL. VOORSCHOT STOOKKOSTEN

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 32160000

ENERGIELABEL
AANGEVRAAGD

VERWARMING
BLOKVERWARMING

WARM WATER
GEISER

KADASTER
HILVERSUM / O / 1531 A-23

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

AANVULLENDE VERKOOPVOORWAARDEN
ZIE VERKOOPVOORWAARDEN VOOR AANVULLENDE CLAUSULES

Bekijk de video!

Licht, ruim en handen uit de mouwen!

In het geliefde Hilversum Zuid, nabij het centrum gelegen tussenwoning (± 1927) met voortuin, zonnige stadstuin, meerdere (slaap)kamers en een ruime tweede verdieping.


Van Hoornstraat 6
€ 250.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Boomberg wordt gezien als een van de leukere buurten in Hilversum. De mooie lanen geven de buurt een dorps allure met het voordeel zo in de binnenstad te zijn. De centrale ligging en het centrum op fietsafstand maken Boomberg een geliefde buurt. 

De Vaartweg ligt in de geliefde en groene Boomberg. Een fijne woonbuurt gelegen in het noordwesten van Hilversum grenzend aan het centrum en veel bos. Je loopt zo het zgn. voetstappenpad op. Een historische wandelroute om Hilversum heen van 25 kilometer die verschillende natuurgebieden doorkruist. Het Corversbos, het Natuurreservaat Spanderswoud en Bussumerheide liggen tegenover het appartementencomplex. Verder kenmerkt Boomberg zich door mooie lanen met prachtige woningen. Boomberg is met de auto vanaf de snelweg goed te bereiken. Het centrum van Hilversum en het bijbehorende stationsgebied is met de fiets in ± 5 minuten bereikbaar. Het is een gewilde, prettige woonomgeving..

Foto’s


Plattegronden