LAKENVELDERSTRAAT 49


In de populaire en duurzame wijk Veemarkt gelegen royaal en modern herenhuis (± 160 m2) met een frontbreedte van ± 9 meter, eigen stadstuin, zonnig dakterras, vijf slaapkamers, twee badkamers en een achterom naar de mooie binnentuin.

Heerlijke centraal, ruim en duurzaam, de Lakenvelderstraat 49. Een modern en licht 6-kamer herenhuis met een eigen parkeerplaats, dubbele berging en een bijzondere indeling. De woning is namelijk in de breedte gebouwd waardoor de woning over veel raampartijen en lichtinval beschikt. Groei je je woning uit en wil je graag verhuizen binnen of naar Utrecht (Noord)oost? Dan is dit je kans om te wonen in een duurzame en moderne woning in één van de leukste delen van Utrecht!

We nemen je graag mee door de woning. Je komt binnen in de entree/hal met meterkastopstelling, moderne toiletruimte en slim geplaatste trapopgang. De warme, houten vloer is ‘doorgelegd’ en zorgt voor een fijne, huiselijke sfeer. In de woonkamer valt direct de breedte van de woning op. De woonkamer is bijna 7 meter breed en staat in een mooie verbinding met de luxueuze, open keuken. De houten vloer loopt naadloos over in een gave, ruitvormige design tegel. De woonkeuken is uitgevoerd in dubbele opstelling met veel werkruimte. De design keuken in bijzondere kleurstelling is vanzelfsprekend voorzien van inbouwapparatuur met o.a. een Quooker en een Miele inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Via de openslaande deuren loop je de stadstuin in. De vloertegel in de keuken is ook gelegd in het eerste deel van de tuin waardoor de binnen- en buitenruimte mooi in elkaar overlopen. De stadstuin is zo aangelegd dat er ruimte is om te zitten en te eten. Via de achterom is de gave binnentuin bereikbaar. Een plek waar ouders en kinderen elkaar kunnen ontmoeten en heerlijk kunnen genieten. Binnen Veemarkt is deze binnentuin mooi en ruim en niet ten koste gegaan van de eigen tuin. De eigen parkeerplaats en berging zijn toegankelijk via de openbare weg en via de binnentuin. De woning beschikt over een twee bergingen die zijn samengevoegd. We lopen via de mooie binnentuin weer terug naar de woning…

Op de eerste verdieping kom je een centraal en logisch geplaatst trappenhuis, een ruime overloop, een separate toiletruimte, twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer tegen. De badkamer is voorzien van mooi tegelwerk en compleet uitgevoerd waarbij er zowel een douche als ligbad aanwezig zijn. Op de tweede verdieping kom je dezelfde ruimtes tegen met o.a. een separate toiletruimte, tweede badkamer en twee slaapkamers. De tweede badkamer is toegankelijk vanuit de vierde slaapkamer. Ideaal als logeerkamer of ‘puberkamer’. De derde verdieping is ingedeeld met een overloop met was-/stookruimte, een ruime, vijfde slaapkamer en een handige bergkast boven de trapopgang. Het ruime dakterras is toegankelijk via de openslaande deuren in de slaapkamer. Zie je het al voor je, heerlijk genieten van de hele dag zon op je eigen dakterras… 

De woning ligt in de gewilde Veemarkt en is in 2019 opgeleverd. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt o.a. over houten kozijnen met dubbele beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie en zonnepanelen. Het energielabel van de woning is A. Veemarkt is een unieke, moderne en duurzame woonwijk in het gewilde Utrecht Noordoost. Een wijk met een hoge duurzaamheidsscore en recreatie en voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Utrecht is op fietsafstand en de wijk ligt vlakbij het groene Voorveldse polder met o.a. ‘De Zeven stroompjes’. Even wandelen of recreëren kan om de hoek. Het Griftpark, een modern stadspark voor jong en oud, is op wandelafstand gelegen. Naast wonen is er ook ruimte voor werken aan huis. Voor de dagelijkse boodschappen loop je naar het vernieuwde winkelcentrum ‘de Gaard’. Wittevrouwen ligt om de hoek. Goesting, Koffie75, de wereldberoemde Roberto Gelato, Gastmaal Café zijn op wandelafstand gelegen. Reis je veel met het openbaar vervoer? Het Centraal Station is per fiets of met meerdere busverbindingen zeer goed bereikbaar. Ook met de auto is de wijk goed te bereiken. Het is een gewilde, rustige en prettige woonomgeving.

Interesse in deze ruime en bijzondere woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
LAKENVELDERSTRAAT 49

WIJK
VEEMARKT

VRAAGPRIJS
€ 875.000,- K.K.

BOUWJAAR
2019

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
160 M2

STADSTUIN
25 M2

DAKTERRAS
14 M2

DUBBELE BERGING
11 M2

INHOUD
565 M3

AANTAL KAMERS
(5 SLAAPKAMER)

EIGEN PARKEERPLAATS
JA

SERVICEKOSTEN VVE PARKEERPLAATS/BINNENTUIN
€ 67,- PER MAAND

ISOLATIE
DUBBEL GLAS, VLOER-, MUUR- & DAKISOLATIE

ENERGIELABEL
A (19/08/2029)

ZONNEPANELEN
JA, 12 STUKS

VERWARMING
INVENTUM ECOLUTION VENTILATIEWARMTEPOMP

WARM WATER
INVENTUM ECOLUTION VENTILATIEWARMTEPOMP

KADASTER
UTRECHT / L / 3204, 3274 A-106, A-36 & A-37

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In de populaire en duurzame wijk Veemarkt gelegen royaal en modern herenhuis (± 160 m2) met een frontbreedte van ± 9 meter, eigen stadstuin, zonnig dakterras, vijf slaapkamers, twee badkamers en een achterom naar de mooie binnentuin.


Lakenvelderstraat 49
€ 875.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Veemarkt is een unieke, moderne en duurzame woonwijk in het gewilde Utrecht Noordoost. Een wijk met recreatie en voorzieningen binnen handbereik. Het centrum van Utrecht is op fietsafstand en de wijk ligt vlakbij het groene Voorveldse polder met o.a. ‘De Zeven stroompjes’. Even wandelen of recreëren kan om de hoek. Het Griftpark, een modern stadspark voor jong en oud, is op wandelafstand gelegen. Naast wonen is er ook ruimte voor werken aan huis.

Veemarkt is een stedelijke woonwijk met een bijzonder straatbeeld met een grote variatie aan gevels, architectuurstijlen, hoogtes, breedtes en materialen. Eén van de belangrijkste kenmerken voor de wijk Veemarkt is dat het een duurzame wijk is. Concreet houdt dat in dat woningen een hoge duurzaamheidsscore hebben met een lage EPC. Dit is onder andere bereikt door goede isolatie en o.a. gebruik van zonnepanelen.

Foto’s


Plattegronden