BUSKEN HUETSTRAAT 128

In het bruisende Utrecht West gelegen ruime, lichte en modern afgewerkt 3-kamer appartement met zonnige loggia (ZO). Heerlijk centraal en op loopafstand van het centrum met Lombok om de hoek.

Busken Huetstraat 128: een appartement waar licht en een modern afwerkingsniveau op een mooie manier zijn gecombineerd! Kenmerkend voor het appartement is het mooie lichtinval, de fijne indeling met o.a. een ruime woonkamer, de ruime slaapkamer, een 2e (slaap)kamer, de moderne keuken, badkamer en toiletruimte en een zonnige loggia met gaaf uitzicht. In 2016 is de woning flink opgeknapt waarbij o.a. de badkamer, keuken en toiletruimte zijn vernieuwd.

Het appartement is gelegen op de bovenste (derde) verdieping en bereikbaar via de trap of lift. De woning is slim en praktisch ingedeeld en beschikt over een eigen berging op de begane grond. Vanuit de ruime entree/gang loop je langs de 2e (slaap)kamer de fijne en ruime woonkamer in. De diagonaal gelegde vloer accentueert de vorm van het appartement en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De woonkamer loopt naar de voorzijde breed uit en geeft toegang naar de loggia en de moderne open keuken. Vanuit de woonkamer en loggia heb je gaaf uitzicht op de Utrechtse skyline. De keuken, badkamer en toiletruimte zijn in 2016 vernieuwd en modern uitgevoerd. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, mooi en groot tegelwerk en de slim opgestelde wasmachine-/drogeropstelling. Vanuit de entree/gang heb je toegang tot de ruime slaapkamer. 

De woning is gelegen in dé wijk die grenst aan het centrum, nabij Lombok, gezellige restaurantjes en cafeetjes. Op loopafstand liggen o.a. Restaurant West, Instock, Pizza Beppe, Café Lombok, Koffie & Ik, Van de Straat, Arabella en Jasmijn & Ik. Rust, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig en genoeg leuke plekken voor een hapje en een drankje. Verder ligt de woning gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen. Zo kun je voor de dagelijkse boodschappen terecht op de Damstraat of verderop in het winkelcentrum Groeneweg. In de Lombok zijn verder diverse winkels en bazaars te vinden. Openbaar vervoer is in de directe nabijheid te vinden en Utrecht Centraal is op loopafstand gelegen. De rondweg van Utrecht en diverse snelwegen zijn binnen 10 minuten bereikbaar. De Busken Huetstraat is een rustige straat met een gunstige ligging in het gewilde Utrecht West.

Interesse in deze woning?
Neem jouw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

DOCUMENTEN

NVM LIJST VAN ZAKEN
Welke roerende zaken gaan mee, blijven achter of zijn ter overname?

LIJST VAN ZAKEN

NVM VRAGENLIJST
In de vragenlijst geeft verkoper aan wat hij/zij weet over de woning.

VRAGENLIJST

MEETCERTIFICAAT
De woning is ingemeten volgens de NVM Meetinstructie.

MEETCERTIFICAAT

VERKOOPVOORWAARDEN
De voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van deze woning.

VERKOOPVOORWAARDEN

KENMERKEN

ADRES
BUSKEN HUETSTRAAT 128

WIJK
NIEUW ENGELAND

VRAAGPRIJS
€ 275.000,- K.K.

BOUWJAAR
1995

GEBRUIKSOPPERVLAKTE
64 M2

LOGGIA
3 M2

INHOUD
199 M3

AANTAL KAMERS
3 (2
 SLAAPKAMERS)

VvE
ACTIEF

SERVICEKOSTEN
€ 137,56 PER MAAND

OPSTALVERZEKERING
COLLECTIEF

KVK
JA, 61749133

VERWARMING
C.V.-KETEL

WARM WATER
C.V.-KETEL

KADASTER
CATHARIJNE / B / 8919 A38 & A42

EIGENDOMSSITUATIE
VOL EIGENDOM

Bekijk de video!

In het bruisende Utrecht West gelegen ruime, lichte en modern afgewerkt 3-kamer appartement met zonnige loggia (ZO).

Heerlijk centraal en op loopafstand van het centrum met Lombok om de hoek.


Busken Huetstraat 128
€ 275.000,- K.K. 

IN DE BUURT!

Utrecht West (Nieuw Engeland/Lombok) wordt gezien als de hipste wijk in de stad Utrecht. Het bruisende karakter geeft de wijk een eigen karakter. Nieuw Engeland en Lombok grenzen aan het centrum waardoor je zo in de binnenstad bent. De centrale ligging en de hippe tentjes (Restaurant West, Instock, Pizza Beppe, Café Lombok, Kopi Susu, Koffie & Ik, Van de Straat, Arabella, Jasmijn & Ik etc.) maken West een geliefde wijk onder een breed publiek. De eerste bebouwing in West bestond uit industrie, gevestigd langs de Vleutense Vaart en de Leidse Rijn. Naast enkele molens stond er sinds 1866 de “NV de Koninklijke Lood- en Zinkpletterijen voorheen A.D. Hamburger”. Vanaf 1886 werd gebouwd aan de woonwijk. De hoofdstraten waren bestemd voor het kantoorpersoneel, de fabrieksarbeiders werden gehuisvest in de tussenliggende straten. De eerste woningen zijn om de industrie en enkele boomgaarden heen gebouwd. De meeste industriële en agrarische bebouwing, zoals de watertoren aan de Riouwstraat en molen ‘de Bijgeval’, zijn sindsdien gesloopt. Alleen De Ster, een houtzaagmolen uit 1739 staat er nog, beter gezegd: staat er weer. Deze molen werd tussen 1996 en 1998 herbouwd, bovenop de oorspronkelijke zagerij.

West staat bekend als een multiculturele wijk, met name vanwege de vele multiculturele winkels. De demografische samenstelling van de wijk is het afgelopen decennium flink veranderd. De wijk is voor starters en doorstromers in trek vanwege de karakteristieke straatjes en gunstige ligging. West staat bekend om haar vele bazaars, speciaalzaken en eetgelegenheden. Heerlijk nabij het centrum, maar ook dicht bij diverse uitvalswegen. Rust, maar tegelijkertijd ook energiek en levendig. Een bijzondere wijk. Het stadspark ‘Majellapark’ en het culturele ‘Molenpark’ liggen op wandelafstand. West is perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Lopend of fietsend ben je in een mum van tijd in de binnenstad en met de auto zit je binnen 10 minuten op de westelijke ringweg (A2). Ben je op zoek naar een woning in een van de meest bruisende wijken van Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Foto’s


Plattegronden